Modna kuća Louis Vuitton službeno je predstavila novu Core Values kampanju u kojoj glavne uloge imaju teniske ikone Roger Federer i Rafael Nadal i koju je snimila legendarna fotografkinj.

Kapitalizirajući legendarne karijere oba igrača, inspirativna kampanja prikazuje oba sportaša na putu ambicije, odlučnosti i otkrića. U skladu sa sloganom 'Postoje putovanja koja se pretvaraju u legende', dvojac se uspinje na vrh talijanskog planinskog lanca Dolomita, na 3 tisuće metara visine.

Federer nosi klasični Monogram Christopher ruksak, simbol Louis Vuittonovog bezvremenskog stila. S druge strane, Nadal nosi verziju Monogram Eclipse, što je znak njegove dinamične snage i upornosti.

Iako se oboje često doživljavaju kao natjecatelji, dijele sličan uspon kao suputnici u profesionalnom teniskom svijetu. Obojica su odigrali neusporedive karijere s Federerom i njegovih 20 Grand Slam naslova i Nadalovih 22 Grand Slam turnira i 14 pobjeda na French Openu.

Ovo nije prvi put da je Louis Vuitton uključio sportaše u svoje kampanje. Cristiano Ronaldo i Lionel Messi također su bili u kampanji Annie Leibovitz 2022. koja je slomila internet. Najnovija kampanja dijeli sličnu temu prikazivanja velikih sportskih suparnika i njihovog sportskog ponašanja izvan terena.

 .