Za sve ljubitelje dalekih putovanja, luksuza koji živi iza imena Louis Vuitton, te vrhunskog gastronomskog užitka, nezaobilazno odredište je – Bangkok.

Nije tajna kako je upravo glavni grad Tajlanda jedno od top svjetskih gastronomskih uporišta, grad čija je gastro scena bogata, raznolika, vibrantna, jednako živa i danju i noću, ona koja svakome pruža odličan doživljaj. Na listi restorana posebno se ističu restorani i chefovi čija su imena zasjela visoko na prestižnu The World's 50 Best Restaurants listu, poput restorana Potong, Le Du, Nusara, Sühring i Gaggan.

Ako se pitate koja je veza između navedenih imena i gore spomenute luksuzne kuće Louis Vuitton, otkrivamo. Naime u Bangkoku je otvoren LV The Place BKK, nova destinacija koja na jedinstven način spaja doživljaj brenda kroz modu, gastronomiju i umjetnost, a sve upakirano u izuzetno atraktivne formate. Ističe se arhitekturom, ali i ponudom, a posjetitelji ovdje imaju priliku uživati u jedinstvenoj izložbi pod nazivom Visionary Journeys, koja kroz inovativna rješenja vodi na putovanje kroz atraktivne forme ove francuske kuće.

LV The Place Bangkok Gaggan at Louis Vuitton
Louis Vuitton Gaggan at Louis Vuitton

LV The Place Bangkok Gaggan at Louis Vuitton
Instagram @voguethailand Gaggan at Louis Vuitton

LV The Place Bangkok Gaggan at Louis Vuitton
Louis Vuitton Gaggan at Louis Vuitton

LV The Place Bangkok Gaggan at Louis Vuitton
Louis Vuitton Gaggan at Louis Vuitton

Za gurmane istančanog stila posebno je važan restoran, sinergija izuzetnih brenda. Gaggan at Louis Vuitton je prvi Louis Vuitton restoran u Južnoj Aziji, mjesto koje slavi kreativnu suradnju između kuće i svjetski poznatog kuhara Gaggana Ananda. Ovdje vas očekuje sezonski jelovnik koji tajlandsku kuhinju prožima s LV kodovima, a sve s potpisom jednog od istaknutijih gastro kreativaca.

Chef Gaggan Anand poznat je po inovativnom i nekonvencionalnom kulinarskom potpisu, primjer je jedinstvenog storytellinga koji se temelji na vrhunskoj hrani, glazbi, bojama i kreativi, uvijek u vrhu svjetske gastronomije, onaj koji je i sam Bangkok učinio još posebnijom destinacijom na globalnoj gastro sceni.