'Želimo potaknuti naše kupce da se odmaknu od svakodnevne kupovine 'trendi' komada te da ulože u kvalitetne, klasične komade koji će trajati i prenositi se budućim generacijama', govori nam osnivačica poznatog hrvatskog brenda 'Le Šmuk', Paula Dušak.

Iz ljubavi prema starinskim modnim dodacima, Paula je prije tri godine stvorila brend inspiriran starozagrebačkim štihom. Elegantne naušnice, narukvice i ogrlice oduševljavaju pomno odabranim detaljima inspiriranim 'vintage' stilom, a unikatni komadi najčešće se izrađuju od mjeda, nehrđajućeg čelika i sterling srebra.

Le Šmuk
Le Šmuk 

'Zrihtane', 'Famozne' i 'Mini zrihtane' nisu samo starozagrebački nazivi, već i najomiljene šmuksice kojima se kupci uvijek rado vraćaju. Le šmuk će svoje najpopularnije modele predstavit će 8. lipnja na jedinstvenom modnom događanju Story Boutique u centru Zagreba, u Masarykovoj ulici, i to po posebnim cijenama! Ostvarite i dodatan popust od 20% za plaćanje Visa karticama.

Uz one najpopularnije, ljubitelji mode na Paulinom štandu moći će pronaći i komade iz nove kolekcije 'Starinski šmuk', koja kombinara sve popularniju 'old money' i 'vintage' estetiku. Kupci će imati priliku vidjeti i isprobati nove, unikatne komade šmuksica koji će biti ekskluzivno predstavljeni na štandu, i to u svega nekoliko komada:

Le Šmuk
Le Šmuk 

'Ovo je za nas, brend koji jako kratko postoji, važna prilika da pokažemo uživo svoj rad i strast za nakitom, ali i da omogućimo našim kupcima da isprobaju i vide nakit što do sada nisu mogli. Ovo je i prilika da proširimo svoja poznanstva i sa drugim dizajnerima i budemo dio pozitivne atmosfere.'

Le Šmuk
Le Šmuk 

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane dizajnerske komade s hrvatskim potpisom i uljepšajte ljeto chic komadima!

Odjevni artikli, nakit i asesoar domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom, a uz Visa karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

Story_Boutique_2024_1200x675.jpg
story 

 'Želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Story Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas', poručuju iz magazina Story.