Domaći dizajner Ivoje Stepić stoji iza poznatog minimalističkog brenda modnih dodataka 'Drop Co.' koji nas je oduševio ručno rađenim torbama, ruksacima i drugim modnim dodacima koji dolaze u malim serijama. Kombiniranjem vintage stila s modernom, minimalističkom estetikom od rolltop ruksaka do klasičnijih kožnih torbi, sve artikle ujedinjuje precizna izrada i njihov klasičan i bezvremenski izgled.

DROPCO2.jpg
promo 

Svi proizvodi obilježeni su uniseks i bezvremenskim dizajnom, a one najljepše Ivoje će predstaviti 8. lipnja na jedinstvenom modnom događanju Story Boutique u centru Zagreba, u Masarykovoj ulici, i to po posebnim cijenama, a uz Visa karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

Uz modne dodatke poput novčanika, torbi i ruksaka, Ivoje će izložiti i novi model Belt i Tote torbe, idealne za nadolazeće ljetno vrijeme. U izradi prelijepih modnih dodataka Ivoju je najvažnija održivost, a samim time i izbor sirovina po najvišim standardima.

DROPCO3.jpg
promo 

'Mislim da je bitno da su ljudi educirani ne samo o proizvodu nego i od čega je napravljen sami proizvod. Gledam da su sve sirovine koje koristim proizvedene u EU. Također pazim da naručujem od kompanija koje imaju certifikat kao sto je Leather Working Group koji garantira da je koža koja se obraduje otpad iz mesne industrije, da radnici imaju humane uvjete te da su pošteno plaćeni za svoj rad i da sama tvornica ima cirkularni sistem pročisćavanja vode te ponovnog korištenja te iste vode tako da se maksimalno pazi na utjecaj na okoliš i potrošnju resursa', govori nam.

Prijašnjih godina Ivoje je Story Boutique posjećivao kao gost, a sada se veseli prilici za promociju hrvatskog dizajna, ali i komunikaciju s potencijalnim kupcima čija mišljenja itekako voli čuti.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane dizajnerske komade s hrvatskim potpisom i uljepšajte ljeto chic komadima!

Story_Boutique_2024_1200x675.jpg
story 

Odjevni artikli, nakit i asesoar domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom, a uz Visa karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

'Želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Story Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas', poručuju iz magazina Story.