Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević stoje iza poznatog domaćeg brenda ‘Boudoir’, a njihove ženstvene i unikatne kreacije odavno se nose i izvan granica Hrvatske.

Kolekcije 'Boudoira' delikatno balansiraju između klasike i suvremenosti, lijepog i neobičnog, realizma i fantazije, a svoje najprodavanije denim komade iz capsule kolekcije predstavit će 8. lipnja na jedinstvenom modnom događanju Story Boutique u centru Zagreba, u Masarykovoj ulici, i to po posebnim cijenama, a uz Visa karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

BOUDOIR2.jpg
promo 

'Capsule kolekcija uključuje i nekoliko unikata koji koketiraju sa couture izradom. Osnovica kolekcije je traper koji obrađujemo na nama svojstven način, raskošni, ženstveni krojevi, omekšani stonewashem i dekorirani luksuznim detaljima i printevima', govore nam Martina i Morana.

Iza svake kreacije Boudoira krije se poruka o važnosti održive mode, a dio kolekcije koja će se moći kupiti na Story Boutique-u prikazan je na nedavnoj izložbi u sklopu ULUPUH-a pod nazivom Recycled. Naime, u pitanju je project kreativnog recikliranja starih traperica u novi modni komad.

‘Kroz ovaj projekt, naglasak je stavljen na održivost u modnom dizajnu i praktične korake reciklaže materijala kako bi se stvorio jedinstveni komad odeće. Njegova suština leži u transformaciji traperica, koje su već ispričale svoje priče, te postaju osnovni materijal za novu kreaciju’, objašnjavaju nam.

BOUDOIR3.jpg
promo 

Kako kažu poznate dizajnerice, Story Boutique idealna je prilika za predstavljanje rada ‘Boudoira’ široj publici i budućim klijentima, ali i za povezivanje i razmjenu ideja među hrvatskim modnim dizajnerima.

'U neformalnom okruženju, klijenti se mogu opustiti, upoznati dizajnere i dobiti uvid u inspiraciju iza kolekcija, eventi ovog tipa, ruše pretpostavku da su dizajnerski komadi nedostižni i stvaraju prijateljsku atmosferu', govore.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane dizajnerske komade s hrvatskim potpisom i uljepšajte ljeto chic komadima!

Story_Boutique_2024_1200x675.jpg
story 

Odjevni artikli, nakit i asesoar domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom, a uz Visa karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

'Želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Story Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas', poručuju iz magazina Story.