Kada govorimo o ljetnoj modi, jedan od materijala koji najčešće biramo je lan. Osim što je iznimno lagan na koži, donosi i vrlo jak fashion moment, pogotovo dobro kombiniran u cijeli outfit.

Lan na modnoj sceni nosi status bezvremenskog klasika te svake tople sezone dominira trendovima. Donosi dašak minimalizma, jednostavnosti, a opet luksuza. Jako je elegantan i svestran te koliko god ga volimo kombinirati u svakodnevnim izdanjima, toliko je savršen i za one svečanije. Daje rustikalan moment svakom izdanju, a svi znamo da je boho trend u posljednje vrijeme ponovno iznimno popularan.

Tako je cijelu svoju novu kolekciju Izabel Kovačić posvetila upravo njemu, lanu. Chic de Lin Zagreb ime je nove capsule kolekcije brenda IZAKOVA koja je osmišljena za sofisticiranu ženu koja cijeni kvalitetu i ekološku odgovornost.

IZAKOVA laneni kompleti
IZAKOVA 

IZAKOVA laneni kompleti
IZAKOVA 

Riječ je o 100% prirodnom lanu koji je iznimno ugodan na koži te komadima koji su bezvremenski i vječna klasika koja ne prolazi. Kompleti prsluka (110 eura) i dugačke suknje (100 eura) s prorezom dolaze u dvije boje, mocha dream i ivory breeze, a mogu se nositi samostalno ili u kompletu, zbog čega su idealni za svaku prigodu.

Kombinaciju savršeno nosi i sama Izabel koja ju je kombinirala s traper kaubojskim šeširom Regina Western Hat (150 eura) iz svoje traper kolekcije i Loewe torbicom. Tako je predstavila da su kompleti udobni i za trudnice, budući da je nedavno sa svijetom podijelila da sa suprugom Mateom Kovačićem čeka drugo dijete. Trbuščić je pokazala pozirajući u prekrasnoj IZAKOVA traper haljini

Izabel Kovačić
Instagram (@izakova) 

Mateo trenutno boravi u Njemačkoj gdje se održava 17. UEFA Europsko prvenstvo koje je započelo 14. lipnja. Prvu je utakmicu Hrvatska odigrala protiv Španjolske s gubitkom od 3:0, sutra, 19. lipnja, slijedi druga utakmica protiv Albanije (od 15 sati), dok će posljednju utakmicu skupine odigrati 24. lipnja od 21 sat kada će se suočiti s Italijom na Red Bull Areni u Leipzigu.