Irska glumica Nicola Coughlan trenutno je žena o kojoj svatko govori. Razlog? Naravno, treća sezona hit serije Bridgerton kojoj su upravo izašle posljednje četiri epizode. Mišljenja su podijeljena, neki su apsolutno oduševljeni, drugi razočarani, treći nisu zadovoljni kako je knjiga prenesena na ekran. Kako god bilo, razlog euforije oko serije očito je opravdan.

Cijela treća sezona vrtjela se najviše oko dva lika, Penelope Featherington i Colina Bridgertona te njihove ljubavne priče, ali i transformacije same Penelope iz povučene i plahe u samopouzdanu ženu.

A tko će drugi savršeno prepoznati dobar marketinški materijal od Kim Kardashian koja odlučila upravo Nicolu (Penelope) pozvati kao novu zvijezdu kampanje svog modnog diva SKIMS. W Magazine je jednom prilikom napisao da je biti lice SKIMS kampanje moderni ekvivalent dobivanja zvijezde na holivudskoj Hall of Fame, a Kim uvijek jako dobro zna tko će biti njezin sljedeći odabir.

'Svi nose SKIMS', napisala je Nicola na svom Instagramu uz fotografiju iz kampanje na kojoj nosi pripijenu baby pink haljinu. Atmosfera fotografija podsjeća upravo na regentsku eleganciju uz nježne, romantične, boje i cvjetne motive.

'Ja sam glumica, nisam model, ovo je izvan moje zone komfora, ali kada nosite nešto prekrasno i osjećate se kreativno, uzbuđeno i snažno, riječ je o zaista prekrasnom iskustvu', rekla je Nicola za British Vogue.

Nicola Coughlan za SKIMS
Instagram (@skims) 

Posljednjih nekoliko mjeseci 37-godišnju smo Nicolu mogli vidjeti na brojnim premijerama serije povodom press ture gdje je predstavila svoj posebni modni izričaj u kojem je jasno pokazala da obožava nositi boje, kao i vrlo neobične dizajne. 

Od custom made kreacija Rodartea i Danielle Franklin, Stelle McCartney i Richarda Quinna, Coughlan i njezina dugogodišnja stilistica Aimée Croysdill izbrusile su njezin zadivljujući prepoznatljivi stil - otvoreni dekolte, cvjetne ukrase, pripijene korzete, cijeli spektar mini i maxi suknji.

U ležernijim prilikama Nicola je pokazala razigran, ali uvijek chic osjećaj za stil, a sako haljine, krojeni kaputi i slatke haljine igraju redovnu ulogu u njezinoj garderobi s nizom tekstura, boja i oblika koji nikada ne mogu biti dosadni.

Nicola Coughlan
JOHN RAINFORD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Rodarte

Nicola Coughlan
Robert Okine / Getty images / Profimedia Sara Mrad

Nicola Coughlan
Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia Harris Reed

Nicola Coughlan
SplashNews.com / Splash / Profimedia Emilia Wickstead

Nicola Coughlan
BERTRAND RINDOFF PETROFF / Bestimage / Profimedia Vivienne Westwood

Nicola Coughlan
Adela Loconte / Shutterstock Editorial / Profimedia Roland Mouret

Nicola Coughlan
Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia Versace

Nicola Coughlan
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia Danielle Franklin

Nicola Coughlan
Jennifer Graylock / Alamy / Alamy / Profimedia Richard Quinn

Nicola Coughlan
Timmie / Goff Photos / Profimedia Christopher Kane

Nicola Coughlan
SplashNews.com / Splash / Profimedia Roksanda Ilinčić

Nicola Coughlan
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Wiederhoeft

Nicola Coughlan
Timmie / Goff Photos / Profimedia Shushu/Tong