Kylie Jenner nastavlja razvijati svoj modni brend Khy, a već je na red došla sedma 'Poplin' kolekcija. Dolazi u istom mjesecu kao i prethodna šesta kolekcija, dodatak 'Day to Night' kolekcije koja je uključivala komade idealne za kombiniranje u dnevnim, ali i noćnim prilikama, kako joj i naziv kaže.

Ona je stigla šestog lipnja, nova će postati dostupna od 27. lipnja, a slavi bezbrižni duh ljeta uz niz elegantnih silueta. Glavno lice kampanje je, naravno, kao i uvijek Kylie koja pozira u prirodnom krajoliku time ističući svježu i prozračnu vibru kolekcije.

Khy 007
Khy 

Khy 007
Khy 

Khy 007
Khy 

Drop 007 donosi 12 novih stilova uključujući topove, haljine, hlače i suknje, od kojih je svaki izrađen od prozračne popelin tkanine pojačane daškom rastezljivosti.

Tom se kombinacijom nastoji osigurati udobnost komada koji odlično obujme svaku figuru zbog čega odgovaraju širokom rasponu tipova tijela. Kolekcija je dostupna u veličinama od XXS do 4XL i naglašava inkluzivnost i svestranost.

Khy 007
Khy 

Khy 007
Khy 

Poplin kolekcija dostupna je u četiri boje koje se lako kombiniraju - bijeloj, crnoj, svijetlo sivoj i ledeno plavoj. Od pripijenih haljina koje odišu elegancijom do chic bluza savršenih za svaku priliku, Drop 007 redefinira ljetnu modu svojom besprijekornom fuzijom klasičnih i modernih elemenata.

Khy 007
Khy 

Khy 007
Khy 

Dostupan će biti isključivo na stranici Khy.com i to za dva dana.