Kylie Jenner se doista ne šali kada je njezin modni brend u pitanju. 'Khy' je u svijet oslobodila krajem prošle godine i od tada je predstavila četiri kolekcije, svaku posebnu i prepoznatljivu na svoj način.

Prva je obuhvatila must have komade od umjetne kože, a nastala je u suradnji s berlinskom dizajnericom Namilijom. Kolekcija 002, 'puffer kolekcija', stigla je u kolaboraciji s brendom Entire Studios te se temeljila na puffer jaknama raznih dimenzija u crnoj, bijeloj i plavoj boji, a uz njih i običnim, baznim pripijenim kombinezonima. Treća kolekcija predstavila je ležernu odjeću kao što su trenirke, obične majice kratkih rukava i topovi, a naglasak je bio na komadima od flisa, kropiranom momentu i slojevitom kombiniranju. Četvrta je uobličila elegantan izgled za dan i noć, od pripijenih haljina do topova i suknji, ali s naglaskom na prijelaznost iz svakodnevnog u sređeno.

Sada je vrijeme za 005 kolekciju koja će sigurno napraviti veliki bum, a to je traper kolekcija. Znamo koliko je traper voljen još od prošle godine, a sada ga Kylie u kolaboraciji s dizajnericom Natashom Zinko donosi u luksuznom i svestranom obliku.

Peta kolekcija Khy
Instagram (@khy) 

Naravno, Kylie je ponovno zaštitno lice kampanje, kao i svake do sad, a wet bob koji nosi na fotografijama dodatno naglašava teksturu sirovog trapera i nenametljivog glamura. U toplesu s neutralnom šminkom uz nekoliko krojeva trapera u rasponu od niskog do visokog kroja i, naravno, ravnih nogavica. 

Peta kolekcija Khy
Instagram (@khy) 

Dodajući ekskluzivnost, najnovije ponude Khyja proširuju se izvan okvira trapera uz svakodnevnu odjeću s inventivnim zaokretom u detaljima i krojevima.

Khy 005 poziva ljubitelje trapera da redefiniraju svoj stil, a kolekcija će biti dostupna od 25. travnja na službenoj web stranici brenda. 

Khy kolekcija 005
Instagram (@khy) 

Khy kolekcija 005
Instagram (@khy)