Kim Kardashian nastavlja rušiti granice sa svojim modnim brendom Skims. Nakon što je svaku kampanju krasilo pomno odabrano celebrity lice koje, iz nekog razloga, u tom trenutku izaziva veliki hype u javnosti (posljednja je bila irska glumica Nicola Coughlan koja je utjelovila Penelope Featherington u seriji 'Bridgerton'), sada je otišla korak dalje.

Budući da uskoro započinju Olimpijske igre u Parizu, vrijeme je i za novu Skims suradnju. Naime, brend je objavio kolekciju u suradnju s timom USA koja će eksluzivno izaći na službenoj stranici Skims.com u srijedu.

Ovo nije prvi put da Kim surađuje s američkim sportašima povodom Olimpijskih igara - kolekcija se dogodila i Tokiju 2020. godine, kao i Pekingu 2022. na Zimskim olimpijskim igrama.

Ipak, ove će godine nova kolekcija po prvi put sadržavati kategorije Skims Men's i Skims Swim kao i dodatne kategorije čime će proširiti i naglasiti predanost brenda inkluzivnosti. Limited-edition kolekcija uključuje donje rublje, odjeću za spavanje, kupaće kostime kao i ugodnu odjeću dizajnirane s ultramekanim i vrhunskim tkaninama, prepoznatljivima za Skims. Svaki dio dodatno naglašava legendarne 'Team USA' oznake zajedno s olimpijskim krugovima i oznakom Paraolimpijskih igara.

Skims Team USA
Skims 

Skims Team USA
Skims 

Skims Team USA
Skims 

Kolekcija je namijenjena sportašima za nošenje izvan svih dužnosti na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, kao i njihovim obožavateljima. 'Počašćena sam što Skims nastavlja podržavati tim USA i inspirativne sportaše koji sudjeluju na ovogodišnjim Igrama', rekla je Kim K.

Kolekcija je lansirana s kampanjom koja uključuje sportaše - olimpijsku gimnastičarku Sunisu Lee, sprintera Freda Kerleya, atletsku zvijezdu Gabby Thomas, paraplivačicu Jessicu Long, plivača Caeleba Dressela i paraatletičara Nicka Mayhugha. Kampanja, koju je snimio fotograf Greg Swales, postavljena je na crvenu pozadinu sa sportašima koji poziraju s američkom zastavom.

Skims Team USA
Skims 

Skims Team USA
Skims 

Skims Team USA
Skims 

Skims Team USA
Skims 

Skims Team USA
Skims