Kada su kupaći kostimi u pitanju, već znamo koje modele nosimo ovog ljeta. Među njima trend koji vlada je i Coquette estetika - volani, mašne, ženstvenost, Bridgerton moda, divne boje, girly vibe, gornji dijelovi u obliku grudnjaka, gaće visokog struka...

Ovaj je mikrotrend savršeno utjelovila Elsa Hosk, poslovna žena i manekenka, koja je u suradnji s američkim brendom Heavy Manners nedavno predstavila kolekciju kupaćih kostima inspiriranih vintage i retro uzorcima koji savršeno predstavljaju luksuznu estetiku Francuske rivijere ili Amalfi obale koju apsolutno želimo nositi ove sezone.

Suradnja je rezultat dugogodišnjeg prijateljstva Else Hosk i Lise Caprio, dizajnerice koja je lansirala Heavy Manners 2019. godine. Znamo da manekenka obožava ovaj brend i često ga nosi, a sada je savršeno utjelovila ženu u njegovim badićima.

Tako je sada pokazala i kako ona kombinira divne modele na ljetovanju, stavivši naglasak na divnu baby plavu boju u koju smo se apsolutno zaljubili.

Elsa Hosk bikini
Instagram (@hoskelsa) 

Elsa Hosk bikini
Instagram (@hoskelsa) 

Elsa Hosk bikini
Instagram (@hoskelsa) 

Iako svatko od nas ima preferencije kada su boje badića u pitanju, nismo ostali imuni na ove prekrasne kombinacije plavog bikinija koje je Elsa spojila s plavim pareom, trendi šiltericom ili romantičnom vintage bijelom haljinom s volanima (koju je čak uspjela uskladiti s crnim mokasinkama).

Naravno, neizostavan je zlatni nakit kao modni dodatak za plažu, a crpimo inspiraciju i kada su frizure u pitanju - od opuštene punđe, visoko zalizane punđe ili beach valova ispod kape, Elsa sve nosi prekrasno. 

Elsa Hosk bikini
Instagram (@hoskelsa) 

Elsa Hosk bikini
Instagram (@hoskelsa) 

Ako ste tražili nešto drugačije za ovu sezonu, baby blue boja definitivno je pravi pogodak, a daje posebnu dozu nježnosti, ženstvenosti i vintage duha koji očito tražimo ove sezone.