Dovoljno je pogledati zadnju objavu na Instagram profilu modne kuće Saint Laurent kako bi vam bilo jasno tko je novo zaštitno lice! To je lijepa Bella Hadid, kojoj je ovo prva kampanja za ovu kuću, dok suradnja traje već neko vrijeme. Na nedavno održanom Filmskom festivalu u Cannesu, Bella je privukla pažnju u YSL prozirnoj haljini, a svojim je izgledom slavna manekenka dobila brojne pozitivne komentare, podržavajući njezin izgled ali i povratak na scenu nakon što je zbog zdravstvenih razloga prošle godine uzela pauzu.

Bella Hadid u Cannesu
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svojom pojavom doprinijela je i popularnosti ove modne kuće i kreativnog direktora Anthonyja Vaccarella, a kampanju ove zanimljive suradnje otvorila je fotografijom na kojoj nosi bijelu haljinu s čipkastim ovratnikom, Saint Laurent remenom te krznenim kaputom. Kampanju za jesen 2024. potpisuje fotograf Gray Sorrenti, a mi se veselimo vidjeti više.

Istu fotografiju Bella je podijelila na svom Instagram profilu, ispod koje se zahvalila kreativnom direktoru te čitavom timu ističući kako je ovom suradnjom ostvaren njen san dug 18 godina. Komentari pratitelja su odlični, od onih koji joj čestitaju na povratku na modnu scenu do onih koji otkrivaju kako su zbpg pve suradnje pojedinci spremni postat i kupci ove luksuzne kuće.