Već nekoliko mjeseci znamo da je manekenka Bella Hadid pokrenula svoj brend 'Ôrebella', ali tek smo jučer saznali koji je prvi korak novog imena.

'Izgovora aura-bella, riječ je o prvom ikada bezalkoholnom parfemu na bazi esencijalnih ulja na tržištu, dvoslojne formule koja ne samo da ostavlja nezaboravan miris, već i njeguje kožu'. Dakle, dobili smo nove parfeme koji na tržište stižu ovog četvrtka, drugog svibnja, po cijenama od 35 dolara (10ml), 72 dolara (50ml) i 100 dolara (100ml).

Za početak je predstavila tri različita mirisa: 'Window2Soul', cvjetni miris s notama ruže i jasmina (iako su drvenaste note zrna tonke najsnažnije); 'Salted Muse', mješavina morske soli i ružičastog papra s notama zemljanog jantara (koja odmah miriše zemljano nakon nanošenja, ali zagrijava i postaje prilično drvenasta i topla); i 'Blooming Fire', mješavina pačulija i bergamota koja podsjeća na odmor na tropskoj plaži.

Bella se ovim parfemima bavila već pet godina, a jedna od stvari koja ju je potaknula je i njezina dijagnoza Lajmske bolesti koja joj je dijagnosticirana prije deset godina. Njezina vrlo skupa wellness rutina uključuje niz stvari od tableta do morske mahovine i zelenog soka. Još jedna od temeljnih praksi za njezinu rutinu su eterična ulja s kojima se počela baviti boravkom na obiteljskom imanju.

'Moj put u mirise započeo je na mojoj farmi s našim biljkama lavande, a imamo i slatku trgovinu zdrave hrane niz ulicu od moje kuće... Imaju najluđu raznolikost eteričnih ulja, a ja sam opsjednuta kombiniranjem stvari zajedno koje inače ne biste pomirisali', rekla je Bella u intervjuu za WWD. Kada je nedavno podijelila svoju rutinu na TikTok-u, mogli ste vidjeti raznolikost eteričnih ulja koja se prelijevaju na njezinoj radnoj površini. Zbog zdravstvenih problema, alkohol u mirisu baš i ne pristaje njezinoj koži, stoga je postala fascinirana eteričnim uljima, a to je iskustvo željela unijeti u industriju mirisa.

Orebella Bella Hadid
Instagram (@bellahadid)