I dalje je u tijeku Filmski festival u Cannesu, a osim što pratimo kinematografske uspješnice, veliki je naglasak i na modnom aspektu - kako crvenom tepihu, tako i izdanjima izvan premijera.

Globalno praćen događaj nije krojen samo za filmske zvijezde te znamo da su u Francusku otputovale manekenke, novinari i razni članovi fimske industrije. Boulevard de la Croisette nedvojbeno je place to be kada je u pitanju svibanj u Europi, a Côte d’Azur oduvijek je privlačila ekskluzivnu publiku, od jet seta koji posjećuje Hotel du Cap-Eden-Roc do plaža Saint Tropeza.

Tako trenutno svjedočimo eliti koja uživa u svim ljepotama Festivala, a među njima je trenutno veliki naglasak na Belli Hadid, manekenki koja je nedavno prešla u beauty vode pokrenuvši svoj brend Orebella.

Bella Hadid u Cannesu
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Dugo je nismo vidjeli u javnosti, što zbog rada na novom brendu, što zbog Lajmske bolesti koja ju je udaljila od modnih pista pa tako i javnih pojavljivanja. Ipak, sada se vratila u svijet slavnih i izgleda fenomenalno.

Servirala je njezin poznati devedesete, Y2K vintage stil odjenuvši ultra kratku smeđu korzet haljinu koju je uskladila s Pradinom zlatnom torbicom s detaljima cvijeća i Prada ružičastim natikačama. Od nakita nosila je zlatne narukvice i prstenje te hoop naušnice.

Bella Hadid u Cannesu
Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bella Hadid u Cannesu
Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Jednostavna zalizana kosa savršeno je legla uz Bellin modni izričaj, a isto je slijedila s beauty momentom. Veoma neutralan manekup, bronzer, nude usne i lagano smeđe sjenilo - look koji je gotov u nekoliko minuta i koji je sve što želimo za nadolazeće ljeto. 

Bella Hadid u Cannesu
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Bella uživa s prijateljima, promovira svoj brend, otvorila je sezonu kupanja i badića (nosi divne modele) i ruča u luksuznim hotelima. Ipak, najviše nam se dopada jednostavna energija i takav modni izričaj koji odaje dojam prirodnog, effortless momenta koji priželjkujemo. 

Bella Hadid u Cannesu
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Bella Hadid u Cannesu
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Kao sam vrhunac, na crveni je tepih Filmskog festivala i premijeru filma 'The Apprentice' stigla u svom svojstvenom izdanju koje ostavlja bez teksta. Ove je godine birala cijeli look u imenu Saint Laurent by Anthony Vaccarello, od prekrasne haljine prozirnog materijala do La Scandale cipela. 

Često kažu da je crveni tepih u Cannesu Bellina osobna Met Gala zbog svih famoznih izdanja koje je pripremila niz godina (ponajviše onaj iz 2021. kada se pojavila u Schiaparelli kreaciji s ogrlicom u obliku pluća). 

Bella Hadid u Cannesu
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bella Hadid u Cannesu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada smo definitivno spremni za ljeto 2024.