U velikoj sezonskoj ponudi raznolikih modela haljina, jedan se model posebno ističe – haljina od žerseja. Na prvi pogled jednostavna, pomalo basic haljina, vinula se među poželjnije modele zahvaljujući činjenici što je podatna i mekana na dodir, odlično oblikuje tijelo, ističe najbolje od siluete, a ovisno o kroju i boji, nosiva je u brojnim prigodama, od dnevnih do formalnih i svečanih.


Zadnjih tjedana želji za posjedovanjem ovog tipa haljine su snažno doprinijele i slavne it djevojke kao što su Kendall Jenner, Laura Harrier i Hailey Bieber, koje su svaka u skladu sa svojim modnim stilom pokazale kako nositi haljinu od žerseja. Kendall Jenner i Hailey Bieber uočene su u bež haljinama od žerseja.

Kendall Jenner i Bad Bunny Pariz ljeto 2024
SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kendall Jenner

Njihove su haljine savršene midi i maksi dužine; Jenner je svoju nosila u kombinaciji s crnim ljetnim natikačama na petu srednje visine, dok je Bieber svoju uskladila blejzerom te s nude štiklama, te pokazala kako sa stilom nositi trudničku modu. Glumica i model Laura Harrier odlučila se za crni mini model u kojem je uživala na odmoru na Ibizi, a nemoguće je ne primijetiti kako je za jednostavan a efektan styling odabrala mrežaste balerinke.

Hailey Bieber
WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia Hailey Bieber

Laura Harrier žersej haljina
Instagram @lauraharrier Laura Harrier

Žersej haljine su više od basic ljetnih modela, i zaslužuju biti dio vaše osobne capsule kolekcije. Za dobar styling razmislite o atraktivnim komadima nakita, cipelama te torbicama koje će istaknuti vaš smisao za modu.