Kako je krenula ljetna sezona, tako ne prestajemo sanjariti o savršenom putovanju na more. Osim što inspiraciju tražimo u bespućima stranica za kupnju avionskih karata, ne možemo zaobići ni brojne objave na društvenim mrežama onih koji već uživaju u svojim godišnjim odmorima.

Iako volimo planirati dugačka tropska prekooceanska putovanja, često realnost bude nešto drugačija te biramo nešto bliže lokacije koje zahtjevaju i manje pripreme. Pakiranje za takve izlete i odmore vrlo je osvježvajuće jednostavno u usporedbi s onim detaljnim, a iako u oba slučaja postoji iskušenje da sa sobom ponesete cijeli ormar, lakše se pripremiti za bliže lokacije.

Naravno, ono što uvijek želimo izbjeći su impulzivne kupnje. Na kraju dana, većinom uvijek imamo sve što trebamo, zbog čega često i govorimo o važnosti izgradnje modne kapsule koja se sastoji od klasičnih, svevremenskih komada koji traju bez obzira na trendove.

Kako biste si olakšali spremanje za put, donosimo vam 10 modnih komada koji će vam uvelike pomoći u slaganju kombinacija i smanjiti količinu odjeće koju planirate spakirati.

Opuštene wide leg traperice 

AD - Focaccia, a field of daisies and the wide-leg jeans of my dreams from @theofficialselfridges. And this bag I’m obsessed. #SelfridgesAmbassador https---liketk.it-4IxaK.jpg
Instagram (@theannaedit) 

Bijeli pamučni komplet

24 hours in the Cotswolds.jpg
Instagram (@bubblyaquarius) 

Prsluk 

around town with @louisvuitton.jpg
Instagram (@sullivang_) 

Jednostavne sandale 

My mom favorite pics from.jpg
Instagram (@highishe) 

Lanene hlače

Making my round every eatery in St Ives 🛟.jpg
Instagram (@_jessicaskye) 

Klasičan bijeli t-shirt

on my way (1).jpg
Instagram (@sullivang_) 

Široka košulja 

I don’t drink, I don’t smoke, I shop.jpg
Instagram (@sullivang_) 

Bermude

Summer feels.jpg
Instagram (@emilisindlev) 

Pletena torba

Found the cutest crochet set in the market   purchased  and immediately wore it.jpg
Instagram (@_jessicaskye) 

Jednostavna dugačka haljina

Holidays   @matteau dresses.jpg
Instagram (@bubblyaquarius)