Kada je ljetna moda u pitanju, najviše volimo garderobu svesti na tri riječi - jednostavno, lagano i elegantno. Isto to vrijedi i kada su odlasci na plažu u pitanju.

Već smo pisali o ovogodišnjim trendovima kupaćih kostima pa tako znamo da nosimo coquette estetiku, modele devedesetih, dizajn gornjih dijelova kao grudnjaka, badiće životinjskog uzorka, romantične boje... Kao i svake godine, tako i ove, sukladno trendovima u modnom svijetu, možemo izdvojiti modele koji će biti najviše zastupljeni. Već su društvene mreže itekako dobri pokazatelji onoga što it djevojke vole, a i što su već počele nositi na moru

Kada je riječ o pripremi za plažu, osim kupaćih kostima i idealne pletene torbe u koje stavljamo sve potrepštine od ručnika do omiljenih marmelada za sunčanje, jedino još biramo što odjenuti. Naravno, što je jednostavnije moguće od laganih materijala koje samo nabacimo preko badića u obliku haljina, suknji, širokih topova koji, osim što izgledaju iznimno chic (pogotovo u kombinaciji sa statement ljetnim nakitom), zahtjevaju malo vremenena u spremanju. 

U nastavku vam donosimo četiri kombinacije koje su idealne za chill dan na plaži, ali i potencijalni odlazak pool party. 

Maxi haljina

Naravno, s dugačkom haljinom nemoguće je pogriješiti, a i može proći kao odličan izbor za odlazak na ručak ili večeru nakon plaže. Savršena je za kreiranje raznih lookova, a i praktična je za pakiranje za godišnje odmore.

Ljetne modne kombinacije
Instagram (@sofimontojo) 

Pareo

Iako može zvučati prilično dosadno, pareo može izgledali jako chic i trendi. U kombinaciji s odličnim naušnicama, torbom koja se ističe i badićem koji se s njima slaže, imate savršenu kombinaciju za svaki ljetni dan na plaži ili uz nju.

Ljetna modna izdanja
Instagram (@lauravanessa_w) 

Široke, lagane hlače

Iako ljeti mnogi često vole izbjegavati hlače, one laganog i flowy materijala savršeno se kombiniraju u toplim danima (a pogotovo kada govorimo o lanenim hlačama). U odlasku na plažu možete ih kombinirati samo s gornjim dijelom badića.

Ljetne modne kombinacije
Instagram (@emilyshak) 

Mrežasti kompletić

Znamo koliko su mrežasti modni komadi voljeni proteklih nekoliko mjeseci, a sada stiže i njihova prava sezona. Takav je komplet odličan i trendi odabir za ovogodišnje ljeto - nemojte ga zanemariti u vrućim danima pred nama. 

Ljetne modne kombinacije
Instagram (@keziacook)