Iako još uvijek nosimo sandale, kratke haljine, japanke, kupaće kostime i sve ljetno što obožavamo, već se počelo šuškati o trendovima koji nas čekaju u nadolazećoj hladnoj sezoni. Znamo, vjerojatno ne želite još uvijek o tome čitati i govoriti, ali svejedno je zanimljivo pratiti što ćemo to gledati u izlozima i na društvenim mrežama it djevojaka.

Već smo pisali o bojama koje ćemo sigurno viđati kada su torbe u pitanju, a naglasak je na smeđim nijansama, od one bogate čokoladne, do klasične burgundy te svjetlije krem nijanse.

Ipak, kada je riječ o uzorcima, čini se da će se u jesensku sezonu prebaciti trend koji itekako osvaja ljetne dane. Naime, riječ je o Saint Laurent Le 5 á 7 Supple torbici leopard uzorka i vrlo prepoznatljivog stila.

YSL Torba
Net A Porter 

YSL Torba
Net A Porter 

YSL Torba
Net A Porter 

Dizajnirana od mekane kože i u idealnoj veličini, odlična je za svakodnevno korištenje, a posebno nam se dopada jer je veća od trendi moon torbica. Osim vrlo klasičnog izgleda, na vrhu ima mini remenčić i na njemu logo modne kuće u zlatnoj boji.

Da će ovaj trend torbi iz 70-ih dominirati u hladnoj sezoni pokazale su dvije vrlo chic djevojke.

Zoë Kravitz
42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zoë Kravitz
42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zoë Kravitz nosila ju je u Los Angelesu kombinirajući je s bijelim topom, crnim blazerom, wide leg trapericama i šiltericom za veoma jednostavan, a elegantan outfit.

Slično je birala i Hailey Bieber koja ju je uparila s baggy kožnom jaknom, flare hlačama i cipelama. I jedna i druga vrlo cool djevojke koje znaju kako izgledati savršeno u bilo kojim modnim komadima. 

Hailey Bieber
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hailey Bieber
Frank Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čini se da je ovaj klasičan stil torbi spreman za jesen te da će biti jedan od važnijih trendova torbica za kraj 2024. godine. I nisu samo Bieber i Kravitz te koje prednjače. Ponovno oživljavanje boho estetike posebno smo pratili na Chloeinoj modnoj reviji F/W 24 koja je sadržavala prozirne bluze, haljine s volanima, klompe od brušene kože, prevelike naočale i traperice od samta.

Osim što se o njoj toliko govorilo jer je označavala debi nove kreativne direktorice Chemene Kamali, sve nas je podsjetila da boho estetika 70-ih odiše bezbrižnim, cool djevojačkim izgledom koji svi ponovno nastoje oponašati. Pa i Mango