Iako glumicu Jennifer Lawrence prvenstveno volimo zbog njezinih filmskih uloga i ostvarenja, ne možemo zanemariti njezin odličan modni izričaj koji proteklih nekoliko godina pažljivo razvija.

Tako danas možemo pratiti njezin vrlo jednostavan stil, prožet klasičnim bezvremenskim komadima koji odiše luksuzom i elegancijom. Često je viđamo u dnevnim, casual komadima s kojima odlično spaja i one malo istaknutije. Obožavateljica torbi i cipela luksuznih brendova, očito je odlično vođena savjetima osobnog stilista Jamieja Mizrahija jer redovno privlači pažnju, kako u street styleu tako i na red carpetu.

Dok trenutno cijeli svijet uživa popularnost butter žute ili brat zelene, Jennifer Lawrence otišla je u jesen gdje nam se ponovno vraća crvena kao it boja.

Jennifer Lawrence
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

New Yorkom je prošetala u crvenoj košulji sa zakopčana samo dva gumbića koju je kombinirala s crvenim samt hlačama. Naravno, oboje su stigli iz njezinog omiljenog modnog brenda The Row sestara Mary-Kate i Ashley Olsen.

Andra Silk košulja može se pronaći i u bež nijansi po cijeni od 2330 eura dok su Chan Pant hlače (1350 eura) dostupne još u plavoj i crnoj boji.

The Row košulja
the row 

The Row hlače
the row 

Budući da je Diorova ambasadorica, Jennifer je crvenu kombinaciju 'razbila' popularnom crnom Dior Saddle torbom (4200 eura) i Charvet Suede šlapicama (412 eura).

Dior Saddle torba
dior 

Charvet šlape
Harrods 

U nastavku vam donosimo nekoliko high street košulja u crvenim bojama idealnima za ljetno, ali i jesensko vrijeme, budući da će ova boja definitivno ponovno dominirati u hladnijoj sezoni. 

Mango crvena košulja
Mango 

Mango crvena košulja
Mango 

Mango crvena košulja
Mango 

Zara crvena košulja
Zara 

Zara crvena košulja
Zara