Trenutno su oči ljubitelja mode i cjelokupnog modnog svijeta usmjerene na francusku prijestolnicu gdje trenutno traje Tjedan mode u Parizu. Osim što pratimo revije i kolekcije za proljeće/ljeto 2025. nekih od najvećih modnih kuća kao što su Dior, Saint Laurent, Valentino, The Row, Chloe, Mugler, Balmain, Schiaparelli, Loewe, Hermes, Chanel..., zanimljivo je pratiti i slavne koji trenutno borave u Parizu i posjećuju što revije, što za njih vezane evente.

Lice koje definitivno na sebe uzima najviše pažnje je Kendall Jenner koja iz dana u dan servira novi look o kojemu se potom piše, a tek smo na polovici Tjedna mode. Mogli bismo reći da nikada nije bila angažiranija.

Viđamo je na pistama gdje nosi revije ili ih pak gleda iz prvih redova, potom u dnevnim obavezama, odlascima na probe, uživanju u gradu, večernjim eventima ili pak rođendanima. Kendall je svuda i svuda izgleda apsolutno odlično.

Od nje smo do sada dobili cijeli spektar outfita.

Pokazala nam je pravu definiciju power suita u sivom The Row odijelu s elegatnim, a ujedno u baggy prizvukom koji je apsolutno tražen u svijetu mode. Uz to, baggy odijela iznimno su popularna na modnim pistama za proljeće i ljeto sljedeće godine. Svoj office siren look dopunila je Hermès Kelly torbom i The Row 'Lana' salonkama, a tu su i Bonnie Clyde Mercutio naočale za krajnji touch.

Kendall Jenner
Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Business look Kendall nam je servirala i u nešto utegnutijem izdanju i novoj dnevnoj varijanti. Naglasak ponovno na sivoj boji, koju obožavamo kao dio jesenskog trenda, i na Alaïa vintage blazeru iz kolekcije jesen/zima 1988. koji je kombinirala s Khaite 'Danielle' trapericama i The Row 'Claudette' kožnim balerinkama i još jednom Hermès torbom, ovoga puta varijacijom aktovke Kelly Dépêches 36. 

Kendall Jenner
Poitout Florian/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Vintage, vintage i ponovno vintage, barem ako je pitati Kendall, njezine stiliste i modne trendove. Uz varijante s hlačama i blazerima, dobili smo retro izdanja i u obliku divnih haljina. Neki će reći možda i najbolje vintage izdanje Kendall Jenner u tamnoplavoj haljini by John Galliano koja se savršeno slagala s Ritz Carlton kišobranom, također u royal blue nijansi. Još jednom možemo vidjeti The Row cipele kao primjer klasike.

Kendall Jenner
/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Istog dana Kendall se presvukla u The Row navy blue haljinu sličnog prizvuka kao Alaïain blazer od ranije, a i ponovno vidimo The Row  'Claudette' balerinke.

Kendall Jenner
AM_maysam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Koliko volimo dnevne, toliko volimo i noćne Kendalline modne kombinacije, a posebno nas oduševljava izdanje s 32. rođendana glazbene zvijezde Rosalije koji je organizirala sada u Parizu budući da je sva krema upravo tamo. 

Kendall je stigla u društvu prijateljice Gigi Hadid u prozirnoj bež haljini do poda s bež sandalama i krem torbicom u ruci, uz glamuroznu old Hollywood punđu i popularne Bottega Veneta Drop zlatne naušnice. 

Kendall Jenner
/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kendall Jenner i Gigi Hadid
/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za još jedan noćni izlazak, Kendall je prošlosezonsku broj jedan crvenu boju odlično iznijela u obliku hulahopki u kombinaciji s prilično klasičnom crnom haljinom i Miu Miu crnom torbom za idealan kontrast. Hulahopke su se sljubile s crvenim sandalama, a nova plava boja kose nije mogla bolje uokviriti cijeli outfit. 

Kendall Jenner
/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naravno, ovo je samo početak. Pariški Tjedan mode traje do prvog listopada, stoga čekamo vidjeti još odličnih izdanja omiljene nam it djevojke.