Obožavamo pratiti modna izdanja omiljenih it djevojaka, načine na koje iznose svoj izričaj, ali i na koje nose nove trendove. Ona koja ih ne nosi već stvara svakako je Hailey Bieber koja je trenutno odsutna iz javnog svijeta jer je nedavno rodila sina Jacka Bluesa. Budući da ona sada ne može predstaviti svoju garderobu za ranu jesen (pa da je mi svi kopiramo i da TikTok stvori nove trendove), tu je ulogu savršeno preuzela njezina dobra prijateljica Kendall Jenner.

Odlično je 'skinula' Haileyin stil koji je iznijela na reviji modne kuće Alaïa za proljeće/ljeto 2025. za koju je ujedno i nosila reviju na Tjednu mode u New Yorku.

Kendall Jenner modni stil
Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svatko tko imalo prati stil slavne Bieberice, sigurno ju je vidio u ovakvom ili sličnom izdanju, a mi smo ga odmah povezali upravo s njom, najviše zbog jorts hlača niskog struka, koje su sada izrazito trendi, i mokasinki u kombinaciji s njima.

Kendall Jenner modni stil
Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kendall je nosila kropirani top, The Row kožni blazer i krojene hlače po mjeri, a uz to i Hermès So Kelly torbicu. Vrlo jednostavan 'Hailey Bieber' look zapečatila je mokasinkama i bijelim čarapama koje su praktički njezin zaštitni znak.

Hailey Bieber nosi baloner
@broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Hailey Bieber nosi kožni baloner
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hailey Bieber oversized jakna
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hailey Bieber oversized kaput
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo je idealna kombinacija za početak jeseni i prijelazno razdoblje, a uz to, znamo da mnogi jedva čekaju iz sandala prijeći u mokasinke kao trenutno jedan od najomiljenijih modela obuće. 

Donosimo vam inspiraciju za kupnju iz omiljenih high street brendova gdje možete pronaći slične komade kao što je nosila Kendall na Tjednu mode u New Yorku. 

09033207800-e1.jpg
Zara 

03067527800-e1.jpg
Zara 

12524410105-e1.jpg
Zara 

13524410800-e1.jpg
Zara 

11531410022-e1.jpg
Zara 

77045657_99_B.jpg
Mango