Ljubav za tenisicama ne jenjava ni ove sezone, a čini se da su doista u posljednje vrijeme u kategoriji omiljene obuće za svaki dan pa čak i za posebne prigode. Mnogo smo pisali o modelima tenisica koje bismo mogli viđati nakon ljetne sezone. Naravno, s popisa nikada nisu sišle adidas Sambe koje su apsolutni broj jedan već mjesecima i koje nose titulu klasičnog sportskog komada koji je postao rezerviran za sve.  

Već neko vrijeme je definitivno najpoželjniji model na tržištu uz razne varijacije i kolaboracije. Jedna od uspješnijih bila je ona s britanskom dizajnericom Wales Bonner koja nam je prošle jeseni iznjedrila divne modele od kože, antilopa i fine konjske dlake u crnom, bordo, bež i leopard dizajnu.

Sada za jesen 2024. ova su dva imena pripremila nešto novo - pet novih tenisica. Ljubitelji Sambi bit će oduševljeni s dva nova modela, 'Collegiate Navy' i 'Night Brown'. Oba modela karakterizira dizajn krokodilove kože s pletenim jezicima i klasičnim gumenim potplatima, baš kao što su OG Sambas bile u 40-ima kada su se nosile za nogomet, a ne za svaki dan.

adidas x Wales Bonner
adidas 

adidas x Wales Bonner
adidas 

Još u svibnju, adidas je zaronio u svoje arhive kako bi vratio Sambu MN iz 2009. I sada je stigla - u 'Silver Metallic' i 'St Fade Gold' izdanju. Oba su modela prilično histerična (na najbolji mogući način) i naglašena, sa sjajnim kromiranim metalikom na prvom modelu te plavo-žutim presvlakama na drugom.

adidas x Wales Bonner
adidas 

adidas x Wales Bonner
adidas 

Posljednja, peta tenisica je vjerojatno najviše iznenađujuća. Zašto? Jer u četiri godine koliko su Wales Bonner i Adidas surađivali, ovo je prvi njihov Superstar zajednički model. Ukrašen krokodilskom kožom i naziva 'Wonder White' zapravo je najjednostavniji model cijele kolaboracije. 

adidas tenisice
adidas 

Kolekcija će biti dostupna za kupnju u nadolazećim tjednima na službenoj stranici Wales Bonner, Adidas Confirmed i u odabranim trgovinama.

Inače, osim suradnje s Wales Bonner, šuška se o još jednoj velikoj kolaboraciji koja još uvijek nije potvrđena. Naime, na društvene su mreže dospjele fotografije potencijalne tenisice nastale u suradnji repera Bad Bunnyja, nogometaša Lionela Messija i adidas Originalsa. Riječ je o inačici Gazelle Indoor modela 'San Juan' u bež nijansi i potpisima sa strane. Silueta izgleda prekrasno, a navodno bi na tržište trebala stići u studenom.