Jesu li vaši feedovi na TikToku i Instagramu puni fotografija fashionistica koje neumorno stiliziraju jakne, torbe i čizme od brušene kože? Čini se da je definitivno potvrđeno - dobili smo novi materijal sezone.

Iako su kožne jakne i kaputi vladali modnom scenom posljednjih sezona, postoji još jedna kategorija koja zaslužuje punu pažnju trenutno: suknje od brušene kože. Nekoć obožavane zbog svog boemskog šarma iz 70-ih, ove jeseni suknje od brušene kože poprimaju sofisticiraniji izgled jer brendovi odbacuju resice radi profinjenijeg, elegantnijeg pristupa. Razmislite o suknjama A kroja, lepršavim rubovima i mini modelima u bogatim, neutralnim tonovima...

Bilo da se odlučite za klasičnu boju kože ili želite istražiti tamnije zemljane tonove poput camel, čokoladno smeđe i boje hrđe, iznenadit ćete se koliko su suknje od brušene kože svestrane. Savršen su partner vašem omiljenom pletivu, uz dodatak čizama do koljena za ležeran francuski izgled. Trebate više inspiracije? Imamo ga. U nastavku pogledajte naših pet omiljenih modnih kombinacija suknji od brušene kože za jesen i zimu.

Pencil suknja od brušene kože + pletivo + čizme do koljena

Trebate jednostavan outfit za nadolazeću zimu? Ne možete pogriješiti s pencil suknjom od brušene kože. Anouk podiže svoj izgled basic sivim džemperom i lakiranim čizmama do koljena koji ovaj izgled čine savršenim i za posao i za noćni izlazak.

Suknje od brušene kože
Instagram (@anoukyve) 

Midi suknja od brušene kože + kardigan + ravne čizme

Kako bi ovaj jednostavni stajling učinila zanimljivijim, Imani je odabrala glomazne čizme. Ova kombinacija elegancije i opuštenog stila uvijek funkcionira.

Suknje od brušene kože
Instagram (@champagnemani) 

Mini suknja od brušene kože + polo top + jakna + kitten heels

Julie je uspjela spojiti nekoliko naših omiljenih ovosezonskih trendova u jedan look. Za profinjenu verziju preppy stila, sve što vam treba je mini suknja od brušene kože, jakna i polo majica.

Suknje od brušene kože
Instagram (@juliesfi) 

Midi suknja od brušene kože + kožni kaput + balerinke Mary Jane

Brušena koža se savršeno stapa s raznim teksturama, a Nnenna to pokazuje na iznimno sofisticiran način. Smeđi kožni kaput naglašava toplu nijansu suknje, dok crne balerinke i geometrijska torbica daju chic notu cjelokupnom looku.

Suknje od brušene kože
Instagram (@nnennaechem) 

Suknja s remenom + svijetli džemper + gležnjače

Nijanse hrđe savršeno se stapaju s brušenom kožom - narančasti džemper unosi živost i jesenske vibre u svaki outfit. Unesite malo zabave u svoj look uz torbu s leopard uzorkom koja će zasigurno biti upečatljiv detalj i u ostalim modnim kombinacijama.

Suknje od brušene kože
Instagram (@thestylistandthewardrobe) 

 Izvor: Elle.rs