Zadnje dospjele fotografije sa seta serijala "And Just Like That" potvrđuju koji je to modni trend u kojem će zasigurno uživati modne romantičarke. Naime, Sarah Jessica Parker koja glumi ulogu modne ikone Carrie Bradshaw na toj fotografiji nosi haljinu trendi kako dužine tako i forme suknje, tzv. circle skirt.

Trendi suknje
Profimedia 

Osim što će suknje, od modela od trapera do slip i maksi modela, u sezonama pred nama općenito biti nezaobilazan modni odabir, oduševljava trend nošenja suknji A kroja midi i maksi duljine s naglašenim volumenom, modni komad koji u osnovi podsjeća na romantičnu modu 50-ih a koji su određeni brendovi predstavili na nedavno održanim revijama u modnim metropolama. 

Dior jesen/zima 2023
Profimedia Dior FW23

A kako nositi suknju punog kruga i naglašenog volumena? Ne može jednostavnije – u kombinacijama s bijelim majicama ali i košuljama, uz trendi blejzere ili uz pleteninu kombinacije su brojne, a svaka je posebna na svoj način. Ne zaboravite na kožne modele, detalj remena te dnevno večernje modne inspiracije.

Prada jesen/zima 2023
Profimedia Prada FW23

Trendi suknje
Profimedia Proenza Schouler FW23

To je pokazala i revija modnog brenda Prada za jesen/zimu 2023. u kojoj je upravo ovaj model suknje privukao pažnju. Odlične ideje kako nositi ovaj model su pokazali Valentino, Carolina Herrera, Proenza Schuller te naravno Dior.

Profimedia Suknje naglašenog volumena