Sve je bliži trenutak u kojem će Pharrell Williams, odnedavni kreativni direktor muške linije Louis Vuittona, pokazati svoje modno viđenje, jer 20. lipnja u sklopu Tjedna muške mode u Parizu održat će se dugo očekivana revija.

A da to nije samo jedna od revija u nizu potvrđuju sve glasnija šuškanja kako bi ovaj tjedan mode se slobodno mogao prozvati Phasion Week jer nema gdje nema Pharrella – od revije do evenata vezanih uz njega i brendove s kojima surađuje (spomenut ćemo večeru koja će se održati dan prije revije i posvećena je suradnji između Adidasa i Pharrellovog brenda Humanrace, proslavu 20. obljetnice Pharrellovog brenda Billionaire Boys Club, koji su 2003. godine osnovali Pharrell Williams i Nigo, a koji je izrastao u globalno je popularan brend odjeće i modnih dodataka a čija je kombinacija street style odjeće i luksuza utjecala na svijet, glazbe, dizajna i kulture; te najavljena aukcija Joopiter također pod palicom jedinstvenog Pharrella.

Zato ne čudi da je u svega nekoliko sati pažnju snažno privukla upravo najavljena kampanja za Pharrellovu prvu kolekciju za Louis Vuitton, a čiji je detalj Pharrell objavio na Instagramu.

Jedna fotografija a otkriva toliko puno jer na toj fotografiji on pozira ispod masivnog billboarda na kojem se nalazi Rihanna s kojom ovaj kreativac surađuje već dugo. Objava na Instagramu bila je popraćena riječima "LOUIS VUITTON MEN proljeće-ljeto 2024." U kampanji se Rihanna može vidjeti u svom sada već legendarnom trudničkom stilu, dok nosi neke od najklasičnijih Louis Vuittonovih Keepall modela u raznim živim bojama, a i sama zvijezda dodala je objavu i na svoj profil.

 I više nego dovoljno za nestrpljivo iščekivanje kako revije tako i cijele kampanje.