Tenisice su bez sumnje jedan od naših omiljenih modela obuće, koji rado nosimo bez obzira na trenutnu sezonu. No, tijekom ljeta mnogi biraju prozračnije, laganije modele, a tada na scenu stupaju neodoljive tenisice koje smo proteklih mjeseci viđali na svakom koraku.

Naravno, riječ je o sada već kultnom modelu New Balance 530, a trendseterice posljednjih tjedana posebno biraju one varijante tenisica svjetlijih boja.

Zašto je New Balance 530 tako popularan?

New Balance 530 tenisice spoj su udobnosti, stila i svestranosti. Njihov klasičan dizajn i neutralne boje čine ih idealnim izborom za kombiniranje uz različite outfite. Bez obzira želite li ih nositi uz hlače ili haljine, ove će tenisice na najbolji način upotpuniti vaš ljetni outfit.

Kada je riječ o kombiniranju New Balance 530 tenisica s hlačama, mogućnosti su beskrajne. Za opušteniji izgled možete odabrati jednostavne hlače od pamuka ili lana. Osim toga, ove se tenisice mogu nositi uz šire modele poput palazzo hlača za trendi look.

No, New Balance 530 nije rezerviran samo za kombiniranje s hlačama. Također mogu transformirati vaše ljetne haljine, dajući vam moderan stil, idealan za street style modu.

Za romantični look odlučite se za haljinu s cvjetnim printom, a za minimalistički stil odlučite se za ljetnu monokromatsku haljinu (jarke boje, uz neutralne, vrlo su popularne ovog ljeta).

Kontrast između ženstvene haljine i tenisica je ono što čini balans i kreira trendi look koji njeguju stylish djevojke na Instagramu. Što se tiče boja i dizajna, New Balance 530 nudi mnoštvo opcija. Klasična kombinacija bijelih i sivih tonova uvijek je siguran izbor.

Izvor: Elle.rs