3 BOJE UZ KOJE ĆE VAŠE TRAPERICE BITI U STILU JESENI 2023.: Uvijek smo ih izbjegavali, a sada su nikad traženije

Uz ove tri boje, povratak trapera nije nikad bio ljepši i moderniji.

Lucia Sabatelli/Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uskoro nam stiže i službeni kraj mnogima najomiljenijeg godišnjeg doba. Samim time na vrata kucaju i novi modni trendovi, a pravi ljubitelji fashion svijeta već su itekako opskrbili ormar hit komadima za hladnije razdoblje koje nam stiže.

Iako je već dobro poznato da nakon šarenog, upadljivog i jarkog ljeta stiže neutralnija jesen s hit bojama kao što su smeđa, bordo i mornarsko plava, nekada je dobro iskočiti iz klasike i poigrati se kombinacijama.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Već se neko vrijeme zna da traper ponovno osvaja svijet te će se, izgleda, on kombinirati sa svim ostalim materijalima i modnim komadima. Kako biste najbolje iskoristili svoje omiljene traper komade, a bili u trendu s bojama koje smo mogli često vidjeti u kolekcijama za jesen i zimu, pronađite inspiraciju u nastavku. 

Jarko crvena boja

Često izbjegavana, ova dominantna boja pravi je hit modnih pista, a viđali smo je u obliku haljina, cipela, torbica, topova... Osim što je trenutno popularna, jako se ističe uz prilično neutralni traper te je tako nastala jedna od najupečatljivijih kombinacija za ovu sezonu.

Instagram (@rubylyn_) 

Instagram (@rubylyn_) 

Srebrna boja

Metalik se vratio na velika vrata te ove godine ne moramo čekati božićne blagdane da uživamo u blještavim, nekima čak i pretjeranim izdanjima. To potvrđuju brojni dizajneri koji su metalik tonove uključili u svoje kolekcije pa ni ne čudi što je srebrna jedna od boja s našeg popisa. Najviše je zastupljena kada su torbice i cipele u pitanju, a upravo će one pomoći u tome da vaš traper izgleda neobičnije i posebnije.

Instagram (@clairewakeman) 

Instagram (@clairewakeman) 

Blijedo ružičasta boja

Iako su boja fuksije i jake ružičaste i dalje iznimno popularne, svijetlije i neutralnije nijanse daju poseban štih u kombinaciji s traperom. Uz zlatni nakit, svilenkasti top, bijelu običnu majicu ili kaputić s ružičastim dodacima, vaše će traperice izgledati moderno i chic.

Instagram (@emilisindlev) 

Instagram (@emilisindlev)