RITA ORA POKAZALA PREDIVNI ZARUČNIČKI PRSTEN: Slavne dame populariziraju modele s dragim kamenjem po uzoru na Lady Di

Pjevačica Rita Ora pohvalila se predivnim zaručničkim prstenom kojim ju je zaprosio novopečeni suprug, novozelandski redatelj Taika Waititi

Profimedia

Britanska pjevačica Rita Ora držala je u tajnosti detalje vezane uz vjenčanje s novozelandskim redateljem Taikom Waititijem, bez potvrde točnog datuma kada su izrekli sudbonosno "da". Međutim, znamo da je Waititi zaprosio Oru smaragdnim prstenom u dijamantnom okviru, dok joj je na intimnom vjenčanju stavio decentnu burmu.

Rita je prilikom gostovanja u "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" otkrila više detalja o svom posebnom zaručničkom prstenu koji do sada “nikome nije pokazala”. "Zato što te volim i osjećam se kao da si dio naše veze jer te gledamo svaku večer, htjela sam ti to pokazati", rekla je voditelju prije nego što je pružila ruku kameri . "Dobro je izabrao", dodala je ponosna pjevačica.

Profimedia 

Ora je otkrila i da je ona sama navodila Waititija oko izbora. "Kad znate što želite, a ja sam stvarno znala da želim biti s tom osobom, htjela sam da sve bude po špagi. Možda sam ga odvela u trgovinu i možda sam mu pokazala točno kakav prsten želim", otkrila je u emisiji.

Posljednjih je godine trend sa zaručničkim prstenjem s dragim kamenjem u boji u stalnom porastu. To potvrđuju brojne slavne zaručnice koje oduševljavaju primjercima na kojima sjaje kamenčići ružičastih, zelenkastih i plavih boja.

Jedna od njih je glumica Lily Collins, zvijezda Neflixove serije 'Emily in Paris', inače kći slavnog glazbenika Phila Collinsa, koja se u rujnu 2020. zaručila za redatelja Charliea McDowella. Na Instagramu se pohvalila upečatljivim zlatnim prstenom s ružičastim kamenom morganita (poludragi kamen kamen srodan smaragdu i aquamarinu koji oduševljava paletom ružičastih nijansi).

Drago kamenje u zaručničkom prstenju proslavila je princeza Diana, koju je princ Charles zaprosio prstenom s velikim safirom, kamenom plave boje, sinonimom za eleganciju i klasiku.

Profimedia