TAKE A LOOK: Taylor Swift nosi 'back to school' outfit, a mi znamo kako ga iskopirati

Veoma jednostavno izdanje savršeno za proljeće.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cijelu 2024. godinu glazbena zvijezda Taylor Swift provest će na svjetskoj turneji Eras s početkom u ožujku u Glendaleu, Arizona, a završetkom u Vancouveru, Kanada.

I dok je i sama Taylor priznala da nikada nije bila fizički spremnija, iskoristila je nešto slobodnog vremena za odmor i odletjela s ljubavnim partnerom Travisom Kelceom, igračem američkog nogometa, na Bahame gdje su kratko uživali u njegovim egzotičnim blagodatima. Nakon sunca i mora, paparazzi su ih uslikali kako odlaze na ručak u poznati restoran Nobu u Malibuu dok su se zaljubljeno držali za ruke. 

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim što je sva pažnja na njihovoj vezi koja traje negdje od rujna prošle godine, nije ni Taylorino modno izdanje prošlo ispod radara. Odlučila je iznijeti pravu proljetnu kombinaciju - Khaite 'Diletta cashmere sweater' pulover u svijetloplavoj boji (980€) i Sandy Liang Skort suknja-hlače u bež nijansi.

Khaite 

Uz ovu 'školsku' kombinaciju uskladila je Reformarion 'Agathea Chunky' mokasinke u bež i bijeloj boji s crnim đonom (345€) i Joseph Duclos smeđu torbicu iz kolekcije 'Diane' (oko 5500€).

reformation 

Joseph Duclos 

Na ovakav se način možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modele.

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara