'The Fang' je prva Muglerova kolekcija cipela: Pogledajte izazovne modele oštrih linija i futurističkog duha

Mugler je izbacio prvu kolekciju cipela pod kreativnim direktorom Caseyom Cadwalladerom.

mugler

Kreativni direktor modne kuće Mugler, Casey Cadwallader, na toj je poziciji već šest godina, a o jednoj je stvari sanjao od početaka - da dobije svoju prvu liniju cipela za brend. Sada se to dogodilo, a kolekcija je već i dostupna u dućanima.

Naravno, Cadwallader je ranije već dizajnirao cipele za modne revije pariškog brenda, a radio je i na kolaboraciji brenda s Jimmyjem Choom za capsule kolekciju proljeće/ljeto 2022. Ipak, sada je riječ o potpunoj liniji, projektu koji nagovještava veliki Muglerov ulazak u svijet obuće.

mugler 

mugler 

mugler 

Kolekcija obuhvaća salonke, mule, čizme i sandale, a prepoznatljiva je po oštrim, šiljastim linijama. Modeli su vrlo originalni, senzualni i sexy, a nose posebno dizajniranu potpeticu nazvanu 'fang heel' po čemu je i cijela kolekcija dobila ime - 'The Fang'. Blago je zakrivljena, uglata i proširena, što omogućuje veću stabilnost dok cipelama daje futuristički dojam. Svi modeli završavaju suženim vrhom koji dodaje duljinu samoj cipeli.

mugler 

mugler 

mugler 

mugler 

mugler 

mugler 

mugler 

Kolekcija uključuje sandale s metalik vrhom i tankim kožnim remenima, čizme izrađene od crne pletene tkanine i mule dostupne u modelu od ispranog trapera, od poluprozirne tkanine nalik tilu i od kože.

mugler 

mugler 

mugler 

mugler 

Ova prva kolekcija obuće vjerno odražava Mugler stil i viziju koju je Cadwallader razvijao tijekom sezona, postavljajući temelje koji će omogućiti širenje brenda u ovom segmentu. Cipele se proizvode u Italiji, a cijena im se kreće od 590 eura do 1430 eura.