Jacquemus je spreman za ljeto u Saint-Tropezu: Pop-up butik, restoran i beach bar u jednom kao raj za ljubitelje mode

Sunčamo se na jugu Francuske?

Instagram (@jacquemus)

Jacquemus je spreman za ljeto na jugu Francuske, a nitko ne voli sunčati se na mediteranskom suncu više od Simona Porte Jacqeumusa. Francuski dizajner donosi svoje prepoznatljive beachy vibes i ljetne pruge u mediteranski obalni grad kako bi lansirao kolekciju 'Les Rayures'.

Uz novi privremeni butik, pop-up store, Jacquemus također preuzima popularni kafić i restoran 'La Renaissance' koji se nalazi pored Place des Lices. Simon je preuredio cijeli prostor i, naravno, nije propustio dodati svoju prepoznatljivu estetiku žutih pruga na presvlake restoranskih stolaca.

Instagram (@jacquemus) 

Instagram (@jacquemus) 

Prugasti motivi nastavljaju se u zelenoj boji na suncobranima i ležaljkama na plaži, a sve je dio preuzimanja Indie Beach Cluba. Restoran ima novi jelovnik s hranom i pićem kuharica Elle Affalo, kao i ponudu kuharice Ana Marie Cadene.

Instagram (@jacquemus) 

Instagram (@jacquemus) 

Butik će ponuditi najnoviju Jacquemusovu proljetnu kolekciju, kao i kolekciju 'Les Sculptures'. Tako će posebni dodaci biti dostupni isključivo u ovoj trgodini, primjerice igre za plažu, šalice, magneti, razglednice..

Instagram (@jacquemus) 

Lokacija Saint-Tropez koja se nalazi na 3 Avenue Foch bit će ovoga ljeta place to be, kao i savršeni spoj mode, gastronomije, ljepote odmora, Mediterana i luksuza.