6 TRENDOVA ZA GOSTE NA VJENČANJIMA: Otkrivamo najtraženije boje, materijali i krojevi kojima nećete prekršiti dress code

U nastavku otkrivamo 6 trendova za goste na vjenčanjima 2023. godine koje ćete poželjeti nositi i nakon posebne prigode

Profimedia

Bliži nam se sezona vjenčanja, a s njome i jedan od najvećih problema za goste - što odjenuti. Nikad nije dovoljno rano za planiranje outfita jer je poželjno izbjeći paniku koja dolazi s biranjem kombinacije u zadnji tren.

Sjajno mjesto za traženje inspiracije outfita za goste su revije za proljeće/ljeto. Ove sezone piste su bile pune lijepih trendova koji savršeno odgovaraju posebnim prilikama, a poželjet ćete ih nositi i nakon vjenčanja.

Izbor smo suzili na 6 trendova koji uključuju boje, krojeve, modne dodatke i cipele kojima ćete se izdvojiti na vjenčanju, ali pritom nećete skrenuti previše pozornosti s mladenaca.

1. Akvamarin

Ova nijansa plave viđena je posvuda na proljetnim modnim revijama. Posebno će se istaknuti na vjenčanjima uz obalu tijekom toplijih mjeseci. 

Profimedia 

2. Duge naušnice

Ako je vaša haljina jednostavnija, par lijepih naušnica do ramena najbolji je dodatak kojim ćete podići svoju kombinaciju.

Profimedia 

3. Šljokice

Zamislite samo kako će lijepo izgledati šljokičasta haljina dok svjetluca u zalasku sunca, a sretni par izgovara svoje vjenčane zavjete.

Profimedia 

4. Metalik cipele

Postoji dobar razlog zašto trenutno svi pričaju (i nose) metalik cipele - zabavne su za nositi i pristaju uz gotovo sve.

Profimedia 

5. Crveni naglasci

Iako neki smatraju crvene haljine na vjenčanju smatraju promašajem, bljeskovi crvene u vidu cipela, torbice ili uzorka na haljini neće skrenuti pozornost s para, tako da se ne morate brinuti.

Profimedia 

6. Inspirirano donjim rubljem

Nemojte ovaj trend shvatiti doslovno kada budete gošća na vjenčanju, ali detalji kao što su haljina s korzetom ili satenska haljina obrubljena čipkom izgledaju ljupko i romantično.

Profimedia