Ljetna odijela zamijenili smo odličnim lanenim kompletima: Savršen odabir za odlazak na posao ali i ljetne partyje

Odličan izbor lanenih modnih komada pronašli smo u Massimo Dutti ponudi

Massimo Dutti

Ljetna capsule kolekcija nezamisliva je bez lanenih komada koje volimo kako zbog prozračnosti tako i ležernosti koju pruža u brojnim kombinacijama. Lan je više od trenda, a to potvrđuju i kolekcije koje iz sezone u sezonu predstavljaju atraktivne komade od lana, a mi smo u odličnoj kolekciji španjolskog brenda Massimo Dutti odabrali lanene komplete koji su savršen odabir za ljetne odlaske na posao ali i izlaske, manje formalne evente i putovanja.

Ključ dobrog izgleda je u kombinaciji hlača i prsluka ili topova. Naglasak je na modelima hlača širokih nogavica te trendi prslucima i topovima koji su odlična zamjena ljetnim blejzerima. Privlače nas klasični, ali i modeli s odmakom, drugačijim vezanjem oko vrata ili kopčanjem koje može ovisno o stili naglašava vašu modnu osobnost.

Od nježnih bijelih i bež do maslinasto zelenih i crnih kombinacija, ovi kompleti su odličan odabir ako volite total look u jednoj boji ali i ako ste skloni kombinacijama, što otvara i nove modne mogućnosti.

Massimo Dutti 

Massimo Dutti 

Massimo Dutti 

Massimo Dutti 

Massimo Dutti 

Ovi se kompleti odlično kombiniraju s različitim modelima cipela, jer upravo odabir cipela ali i modnih detalja naglašava modni stil te kombinaciju čini savršenom za više ili manje svečanu prigodu. Laneni prsluci se također odlično nose u kombinaciji s dugim suknjama, što ljetne stylinge čini još zabavnijim. I ne zaboravite, slijede sezonska sniženja, što znači da vas ovi laneni komadi uskoro čekaju po još povoljnijim cijenama.