Ovogodišnja ljetna capsule kolekcija posebna je po nekoliko (vječnih) komada među kojima se posebno ističe trendi prsluk i midi/maksi i suknja. To posebno vrijedi za sve koji streme jednostavnim, ali elegantnim odjevnim kombinacijama u skladu s visokim ljetnim temperaturama. A ova dva modna komada zajedno čine poželjnu fashion kombinaciju, odličnu za odlazak u ured ali i večernja ispijanja koktela u dobrom društvu.

Anne Hathaway ljetni street style
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Anne Hathaway ljetni street style
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Midi i maksi suknje osim što su praktične, odlično se kombiniraju s trendi t-shirtima, košuljama ali i mega popularnim prslucima. Na vama je da odaberete stil, model i boju, te uskladite pomalo klasičan, elegantan prsluk s modelom suknje koja odgovara vašoj tjelesnoj građi.
Kombinaciju zaokružite sandalama, tenisicama ili atraktivnim balerinkama. Kako se dobro nosi ova kombinacija pokazala nam je i Anne Hathaway, koja je za šetnju ulicama New Yorka spojila crnu lanenu slip suknju midi dužine i klasičan crni prsluk. Outfit je zaokružila odličnim mrežastim Alaïa balerinkama, šeširom te Birkinicom. Posebno nam se sviđa all black kombinacija koja pruža dozu ljetne elegancije.

Još jedna potvrda kako slavna glumica s lakoćom spaja klasiku i luksuzne komade, te je primjer atraktivnog i nosivog street stylea.