Skims x Team USA suradnja za Olimpijske i Paraolimpijske igre 2024.: Nova kolekcija spremna je za Pariz

Kim Kardashian još jednom odrađuje odličan posao.

Skims

Kim Kardashian nastavlja rušiti granice sa svojim modnim brendom Skims. Nakon što je svaku kampanju krasilo pomno odabrano celebrity lice koje, iz nekog razloga, u tom trenutku izaziva veliki hype u javnosti (posljednja je bila irska glumica Nicola Coughlan koja je utjelovila Penelope Featherington u seriji 'Bridgerton'), sada je otišla korak dalje.

Budući da uskoro započinju Olimpijske igre u Parizu, vrijeme je i za novu Skims suradnju. Naime, brend je objavio kolekciju u suradnju s timom USA koja će eksluzivno izaći na službenoj stranici Skims.com u srijedu.

Ovo nije prvi put da Kim surađuje s američkim sportašima povodom Olimpijskih igara - kolekcija se dogodila i Tokiju 2020. godine, kao i Pekingu 2022. na Zimskim olimpijskim igrama.

Ipak, ove će godine nova kolekcija po prvi put sadržavati kategorije Skims Men's i Skims Swim kao i dodatne kategorije čime će proširiti i naglasiti predanost brenda inkluzivnosti. Limited-edition kolekcija uključuje donje rublje, odjeću za spavanje, kupaće kostime kao i ugodnu odjeću dizajnirane s ultramekanim i vrhunskim tkaninama, prepoznatljivima za Skims. Svaki dio dodatno naglašava legendarne 'Team USA' oznake zajedno s olimpijskim krugovima i oznakom Paraolimpijskih igara.

Skims 

Skims 

Skims 

Kolekcija je namijenjena sportašima za nošenje izvan svih dužnosti na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, kao i njihovim obožavateljima. 'Počašćena sam što Skims nastavlja podržavati tim USA i inspirativne sportaše koji sudjeluju na ovogodišnjim Igrama', rekla je Kim K.

Kolekcija je lansirana s kampanjom koja uključuje sportaše - olimpijsku gimnastičarku Sunisu Lee, sprintera Freda Kerleya, atletsku zvijezdu Gabby Thomas, paraplivačicu Jessicu Long, plivača Caeleba Dressela i paraatletičara Nicka Mayhugha. Kampanja, koju je snimio fotograf Greg Swales, postavljena je na crvenu pozadinu sa sportašima koji poziraju s američkom zastavom.

Skims 

Skims 

Skims 

Skims 

Skims