10 modnih komada koje pakiramo u kofer za ljetne odmore: Lako se kombiniraju i vječni su klasici svake sezone

Izbjegnite impulzivne kupnje prije putovanja i pametno slažite svoju garderobu.

Instagram (@sullivang_)

Kako je krenula ljetna sezona, tako ne prestajemo sanjariti o savršenom putovanju na more. Osim što inspiraciju tražimo u bespućima stranica za kupnju avionskih karata, ne možemo zaobići ni brojne objave na društvenim mrežama onih koji već uživaju u svojim godišnjim odmorima.

Iako volimo planirati dugačka tropska prekooceanska putovanja, često realnost bude nešto drugačija te biramo nešto bliže lokacije koje zahtjevaju i manje pripreme. Pakiranje za takve izlete i odmore vrlo je osvježvajuće jednostavno u usporedbi s onim detaljnim, a iako u oba slučaja postoji iskušenje da sa sobom ponesete cijeli ormar, lakše se pripremiti za bliže lokacije.

Naravno, ono što uvijek želimo izbjeći su impulzivne kupnje. Na kraju dana, većinom uvijek imamo sve što trebamo, zbog čega često i govorimo o važnosti izgradnje modne kapsule koja se sastoji od klasičnih, svevremenskih komada koji traju bez obzira na trendove.

Kako biste si olakšali spremanje za put, donosimo vam 10 modnih komada koji će vam uvelike pomoći u slaganju kombinacija i smanjiti količinu odjeće koju planirate spakirati.

Opuštene wide leg traperice 

Instagram (@theannaedit) 

Bijeli pamučni komplet

Instagram (@bubblyaquarius) 

Prsluk 

Instagram (@sullivang_) 

Jednostavne sandale 

Instagram (@highishe) 

Lanene hlače

Instagram (@_jessicaskye) 

Klasičan bijeli t-shirt

Instagram (@sullivang_) 

Široka košulja 

Instagram (@sullivang_) 

Bermude

Instagram (@emilisindlev) 

Pletena torba

Instagram (@_jessicaskye) 

Jednostavna dugačka haljina

Instagram (@bubblyaquarius)