Kendall Jenner vraća 'Surfer Girl' trend na drugačiji način: Neusklađeni bikini i šilterica u boji koja i dalje osvaja

Znamo već da Jennerica voli jednostavne badiće - a čini se i crvenu boju.

Instagram (@kendalljenner)

Kendall Jenner zna kako provesti odmor sa stilom. Kao i njezin prilično jednostavni svakodnevni modni look, i njezina je ljetna garderoba prepuna bezvremenskih komada, od klasičnih haljina do japanki i mnoštvo kupaćih kostima.

Već smo davno usvojili trendove badića za ovu sezonu, a isto tako dobro znamo da je Kendall ljubiteljica minijaturnih modela badića što jednostavnijih modela i dizajna. Tako je već na putovanju na Mallorcu u lipnju nosila potpuno klasičan model badića na vezanje koji je uskladila s trendi maramom ili pareom. 

Ipak, znamo i da je prošlih sezona vodila se pravilom - što manje prekriva i što jednostavniji dizajn ima, to bolje. 

Tako je i sada na svom Instagramu pokazala da uživa negdje na moru, a na brodu je pozirala u kupaćem kostimu s čašom crvenog pića u ruci. Ipak, namjerno nije odabrala klasičan komplet, već napravila kombinaciju crvenog gornjeg dijela u obliku trokutića i crnog donjeg dijela. Ono što bi većina izbjegavala, budući da svi volimo usklađene badiće, Kendall je napravila namjerno. 

Instagram (@kendalljenner) 

Ipak, nešto je morala uskladiti pa je tako nosila i crvenu Polo Ralph Lauren šiltericu, a i manikura je vidno crvene boje. Dodala je i zlatne komade nakita - mini hoops naušnice i narukvicu s lančićem. Naravno, makeup nije nosila, ali svojstveno njoj, znamo da je ljubiteljica natural looka kad god je to moguće. 

Instagram (@kendalljenner) 

Kendall je svoje izdanje nazvala 'surfer girl', a svi se sjećamo takvih izdanja iz devedesetih uz oversized košulje, bermude, cvjetne badiće, šareni nakit, japanke s platformom, mesh torbe za plažu...

Jennerica ga je dosta pojednostavila uz badić i šiltericu, a možda je samo htjela naglasiti da crvena boja ipak ne ide nikud te da ćemo je viđati i do kraja godine.