Započela je sezona omiljenih mokasinki: Donosimo 20+ modela iz Zare i Manga, savršenih za jesen 2024.

Obuća koja već neko vrijeme stoji na listi najpopularnije.

Zara

Ulaskom u jesensku sezonu, otvorili smo vrata i novom modnom izričaju. Polako hvatamo modne trendove u kojima ćemo uživati nadolazećih mjeseci, od kojih se trenutno najviše ističe burgundy boja u svakom kontekstu.

Iz ormara vadimo i omiljene modele čizmi, kao našu omiljenu obuću za hladne mjesece, a svi znamo koja joj je opasna konkurencija. Mokasinke još od 2023. godine opasno vode na trending listama, pogotovo kada su prijelazna razdoblja u pitanju.

Budući da vidimo porast potražnje za ravnim cipela, mokasinke postaju idealan komad obuće za svaki dan, a to su nam potvrdile kako trendseterice s društvenih mreža, tako i it djevojke poput Kendall Jenner i Hailey Bieber koje ih obožavaju kombinirati u svojim modnim izdanjima.

Ove udobne i stilizirane cipele zauzele su posebno mjesto u svijetu mode, a dok se mnogi pitaju zašto, prilično je jednostavno - imaju sve. Jedan od ključnih razloga za popularnost mokasinki je njihova izvanredna udobnost, a uz to, nevjerojatno su svestrane kada je slaganje stilova u pitanju te se mogu nositi u različitim prilikama i s različitim outfitima.

Možda jesu klasične i već viđene, ali mokasinke nikako nisu dosadne. Diskretno elegantne, ove svestrane ravne cipele mogu podići i najjednostavniji look te unijeti sofisticiranu notu u ležerne outfite. Drugim riječima, učinit će da kombinacija vaših omiljenih jednostavnih komada izgleda besprijekorno cool.

U nastavku vam donosimo bogatu high street ponudu mokasinki iz omiljenih Zare i Manga u klasičnim bezvremenskim nijansama koje možete nositi uvijek i bez obzira na trendove.

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango