7 DIZAJNERSKIH TORBICA KOJE ĆE OBILJEŽITI 2023. GODINU: Vidjeli ste ih na ramenima omiljenih fashionistica

Dizajnerske torbice vratile su se u velikom stilu, postajući još bezvremenskije i privlačnije nizu kupaca. Izdvojili smo 7 trenutačno najpopularnijih modela

Profimedia

Nijedan trend u posljednje vrijeme nije uzeo toliko maha kao želja za posjedovanjem dizajnerske torbice. Svaka godina donosi nove trendove i stilove, ali postoje određene luksuzne modne kuće, poput Prade, Dior i Coacha, koje rasprodaju gotovo svaku torbu koju izdaju.

Uzmimo za primjer popularnost Pradine torbice Cleo koja je savršen primjer ponovno oživljene opsjednutosti vintage stilom. Dizajn je jasna posveta 90-ima, sa svojom završnom obradom od brušene kože i strukturiranim, ali mekim oblikom. Naravno, njezin debi na reviji SS22 Miuccia Prada x Raf Simons izazvao je poplavu tisuća kopija, ali dizajnerska torba nije ništa bez logotipa brenda, što znači da su ljudi uglavnom skloniji kupnji pravog modela.

Nije jasno kako i zašto se ponovno oživljavanje dizajnerskih torbica čini naglašenijim nego ikad prije, ali potrošačka moć generacije Z gura ove luksuzne brendove dalje u mainstream. Bez obzira na razlog, ovi modni dodaci vratili su se u velikom stilu, postajući još bezvremenskiji i privlačniji nizu kupaca.

U nastavku predstavljamo 7 dizajnerskih torbica koje fashionistice obožavaju u 2023. godini.

1. Gucci Horsebit 1955 

Gucci 

2. Prada Cleo

prada 

3. Coach Pillow Tabby

coach 

4. LOEWE Small Puzzle

Loewe 

5. Gucci Jackie 1961

Gucci 

6. Furla Primavera

furla 

7. Dior Lady D-Lite

dior