Tech Rubber Family kolekcija prepoznatljivog intrecciato dizajna: Bottega Veneta ima luksuznu liniju za Apple uređaje

Maskice za mobitele i slušalice sada dolaze i s Botteginim potpisom.

Instagram (@del.ten)

Znamo da moda voli zalaziti u njezine oprečne industrije pokušavajući tako prošiti svoju ponudu na nešto potpuno nepovezano, vjerojatno tako želeći privući i nešto širu publiku i kupce. Posljednji primjer toga je luksuzna talijanska modna kuća Bottega Veneta koja je odlučila svoj pečat staviti i na tehnološke dodatke za mobilne uređaje.

Naime, u ponudu je stigla 'Tech Rubber Family' linija koja uključuje Apple dodatke - maskice za mobitele (gdje neke od njih dolaze i s posebnim remenčićem za nošenje) kao i navlake za AirPod Max Lite slušalice. U ponudi možete pronaći i kutijice za Airpods Pro Case slušalice.

Instagram (@del.ten) 

Sve je prilagođeno modelima iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max.

Cijela je kolekcija izrađena s prepoznatljivom notom, intrecciato tehnikom, po čemu su znani i njihovi modni komadi (riječ je o 'pletenici' od kožnatih traka rađenoj na specifičan način koji kreaciji daje čvrstoću, elastičnost i estetsku vrijednost. Osim posebne tehnike izrade, Bottega Veneta poznata je i po svom 'knot' momentu, tj. čvoru koji je često dio njihovih artikala).

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

U 'Tech Rubber Family' liniji možemo uočiti i čvorove i 'pletenice', a sve je napravljeno od silikonske gume.

Paleta boja je prilično bogata, preko neutralnih i zagasitih nijansi kao crna, tamnoplava, maslinasto zelena, bež ili siva, do kričavo žute, jarko crvene i nebesko plave.

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Cijene maskica za mobitele kreću se od 190 do 220 eura, navlake za AirPod Max Lite slušalice vrijede 390 eura, a kutijice za Airpods Pro Case slušalice od 190 eura do 450 eura.

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Bottega Veneta