BMW je mnogo puta ušao u modni svijet, ali njegov novi automobil pravi je modni mačak. Smatrajte BMW XM Mystique Allure pravim supermodelom, gotovo i doslovno.

Naime, stvoren je znaku posvete jednoj od najvećih kada je svijet modelinga u pitanju, jedne i jedine Naomi Campbell, koja je već i ranije surađivala s njemačkom automobilskom kompanijom za BMW XM 2023 kampanju.

Ipak, nova je ljubičasta zvjerka pravi couture automobil, a svoju je premijeru doživio na trenutnom Filmskom festivalu u Cannesu.

BMW XM Mystique Allure
Instagram (@bmw) 

Ova jedinstvena kreacija temelji se na prvom sportskom automobilu visokih performansi tvrtke BMW, M GmbH, kojeg pokreće M HYBRID pogonski sustav. Spajajući progresivni luksuz s ekstravagantnim izgledom, dizajniran je korištenjem ekskluzivnih materijala iz svijeta visoke mode i ima jedinstveni soundtrack osmišljen u suradnji sa skladateljem filmske glazbe Hansom Zimmerom.

Kao i prošlogodišnja kampanja za 'Dare to be You' za BMW XM, tako i ova u u središte stavlja samopouzdanje, želju da budete ono što jeste i idete svojim putem.

BMW XM Mystique Allure
Instagram (@bmw), Rani Fawaz 

Oblik automobila definiran je izuzetnim tekstilima poput oslikanih šljokica i plišanog baršuna, a čak je i vanjski dio XM Mystique Allure prekriven ručno izrađenim materijalima realiziranim u nijansama tamnoplave i ljubičaste, jedinstvenoj kombinaciji koju je BMW nazvao Ultramarine.

Iznutra, oblikovani krov i posebna shema osvjetljenja daju XM Mystique Allure dodatnu dimenziju, dok zvučni zapis koji je naručio Hans Zimmer svira na zvučnicima, demonstrirajući zvučne mogućnosti BMW-ove XM linije.

BMW XM Mystique Allure
Instagram (@bmw) 

BMW je napravio svoju domaću zadaću, nabavivši delikatne ukrase od švicarske tvrtke za tkanine Jakob Schlaepfer, čija klijentela predstavlja vrhunac luksuza: Louis Vuitton, Dior, Chanel.

BMW XM Mystique Allure
Instagram (@bmw) 

BMW XM Mystique Allure
Instagram (@bmw), Rani Fawaz 

I točno, ako želite napraviti posveti ženi kao što je Naomi, ne možete stvoriti ništa manje atraktivno ili posebno od ovoga.