Louis Vuitton Caffe sletio na Heathrow: Luksuzni zalogaji i estetski privlačan prostor razlog su za pauzu između letova

Iza ponude s jelovnika stoji chef Cyril Lignac.

Louis Vuitton

Iskustva boravka svjetskih putnika u svjetskim zračnim lukama su slična, bez obzira kamo putuju. Veselje zbog planiranog puta, povratak kući ali i sigurnosne kontrole, dugi redovi, visoke cijene vode, kave i hrane o čijoj kvaliteti često uopće nema smisla govoriti. Zato je vijest o tome kako se u londonskoj zračnoj luci Heathrow otvorio Le Café Cyril Lignac at Louis Vuitton, ona koja ukazuje kako je vrijeme za novo iskustvo, promjenu percepciju ljudi o hrani u zračnoj luci tako što putnicima u tranzitu ponudi prilika za uživanje u ukusnom obroku u luksuznom okruženju. Ovo mjesto, kombinacija prodajnog mjesta i kafea nalazi se na terminalu 2, nadomak gatea A17, prvi je kulinarski pothvat Louisa Vuittona u Velikoj Britaniji.

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 

Louis Vuittonov Le Cafe Cyril Lignac vodi chef Cyril Lignac koji će nuditi jela koja su često spoj francuskih i međunarodnih klasika. Za putnike koji hvataju jutarnje letove, na jelovniku će biti dostupni kroasani, čokoladni kolač i jaja. Tijekom dana mogu se naručiti dekadentni zalogaji kao što su Croque Monsieur, rolice od jastoga i salata od rakova i avokada. U obrocima možete uživati sjedeći u atraktivnom prostoru ali i ih ponijeti, što je odlično za sve one koji su u gužvi između dva leta a žele uživati u okusima i estetici s potpisom LV-a. Cijene se kreću od 5 do 30 funti za jelo.

Louis Vuitton 

Luksuzna francuska modna kuća već ima više od 20 kafića i restorana diljem svijeta, a za nedavno iskustvo boravka u Bangkoku još je impresivnije zahvaljujući prilici uživanja u ručku u izuzetnom restoranu Gaggan x Louis Vuitton, gdje je sve s potpisom svjetski slavnog chefa Gaggana Andana.