Modni brend House of Sunny, iznimno popularan na društvenim mrežama i među influencerima, odlučio je dati svoj zanimljivi doprinos mjesecu mode. Naime, udružio je snage s Airbnb-om povodom vrhunskog modnog iskustva - jednonoćnog boravka u njihovom posebno dizajniranom smještaju.

House of Sunny i Airbnb
Airbnb 

Otvarajući se upravo na početku Tjedna mode u Londonu, višebojni printevi i razigrani dizajni pretvorit će živopisne interijere londonskog izložbenog prostora i trgovine brenda House of Sunny u raskošni Airbnb prostor na jednu noć.

House of Sunny i Airbnb
Airbnb 

'Dizajni brenda House of Sunny oduvijek su bili inspirirani susretanjem kultura, arhitektura, interijera i ljubavi zajednice prema putovanjima, domu i estetici. Jako sam uzbuđen što vas mogu dočekati u svojoj kući. Ovaj impresivni Airbnb je unikatan, oku privlačan, savršeno partnerstvo mode i posebnih boravaka', izjavio je osnivač brenda Sunny Williams.

House of Sunny i Airbnb
Airbnb 

Jednako uzbuđenje dijeli i Amanda Cupples, generalna menadžerica Aribnb-a za Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjevernu Europu. 'Aribnb je dom estetski lijepih, ali i iznenađujućih boravaka. Omiljeni stilovi koje je razvio Sunny Williams preslikali su se u realnost kao privlačan i jedinstven boravak u Airbnb-u. Ovo je zaista nezaboravno iskustvo svakog ljubitelja mode'.

House of Sunny i Airbnb
Airbnb 

Svaka soba Airbnb-a inspirirana je nekim modnim komadom brenda, uključujući i posljednju kolekciju koja je svjetlo dana ugledala za vrijeme Tjedna mode. Ipak, najveći hype i dalje nosi kupaonica koja je stilizirana s uzorom na popularnu 'La Belle' burgundy haljinu, kao i eksterijer ispunjen zelenilom inspiriran 'Hockney' haljinom koju obožava Kendall Jenner.

House of Sunny i Airbnb
Airbnb 

Noćenje za dvoje ljudi moći će se rezervirati za 22. rujna 2023. godine, a bukirati se može od 19. rujna na službenoj stranici Airbnb-a.