S prvim studenim, odmrzavanjem Mariah Carey i himne Božića 'All I Want For Christmas Is You', krenulo je i planiranje najljepšeg doba godine.

Iako će mnogi sada zakolutati očima govoreći si 'Zar već?', blagdanska ponuda uveliko je pokucala na vrata, a mi smo je odlučili pustiti. Osim što možemo uživati u brojnim blagdanskim modnim kampanjama kuća kao što su Prada, Miu Miu, Jacquemus, Calvin Klein, i Zara je već navukla brojne kupce na svoju stranu. 

Točnije Zara Home koja nudi prekrasne božićne dekoracije.

Zara Home božićne dekoracije
Zara Home 

Svijeće s prepoznatljivim aromama Božića, porculanske figurice, slaklene kuglice za bor, adventski vijenci, ponuda je prekrasna, ali ipak, najveću je pažnju dobilo papirnato božićno drvce. 

Zara Home papirnato božićno drvce
Zara Home 

Dolazi u tri veličine - small (59,99€, visina 50, širina 20), medium (89,99€, visina 100, širina 39) i large (189€, visina 160, širina 50). 

Drvce je savršeno za prostore s minimalističkim dizajnom interijera, bijelim, nude i drvenim namještajem te kamenom. 

Zara Home papirnato božićno drvce
Zara Home 

Lijepo izgledaju i u kombinaciji veličina pa u slučaju dovoljno prostora, najveći i srednje veliki bor jedan kraj drugoga izgledaju savršeno, dok najmanji najbolje izgleda kao samostalna dekoracija na polici ili prozoru.

Zara Home papirnato božićno drvce
Zara Home 

Ovakva božićna dekoracija pravi je pogodak za one koji ne vole mnogo vremenska provesti u ukrašavanju svog doma, ne vole tradicionalne božićne dekoracije, a uz to vole jednostavan i nimalo naglašeni dizajn.