Paris Hilton seli se u novu vilu u Los Angelesu, točnije u dvokatnicu u stilu toskanske vile koja savršeno pristaje glamuroznom senzibilitetu bogate nasljednice i poduzetnice.

Vila Paris Hilton
Profimedia 

Bivša reality zvijezda, koja je prošlog mjeseca dobila prvo dijete sa suprugom Carterom Reumom, 2017. je opisala svoj stil uređenja interijera kao "francusku renesansu u kombinaciji sa starim Hollywoodom, ali koja je u isto vrijeme moderna". Ova vila od preko 1300 kvadrata svakako odgovara tom opisu, iako ima više talijanskog štiha. Zasad izgleda da se Hilton odlučila za dugoročni najam vile, izdvajajući za mjesečni najam pozamašnih 150.000 eura.

Vila Paris Hilton
Profimedia 

Smještena je na parceli od 147 hektara u četvrti Beverly Park, gdje su joj susjedi slavna lica poput Adele, Sofia Vergara i Mark Wahlberg. Prednju stranu prostrane vile čini sedam spavaćih soba i 11,5 kupaonica koje su okružene veličanstvenim kamenim stupovima, ovalnim prozorima i natkrivenim balkonima. U središtu su velika drvena ulazna vrata koja se nalaze nekoliko koraka od impresivne fontane okružene cvjetnim gredicama.

Vila Paris Hilton
Profimedia 

Visoko predvorje ima kamene podove, detalje od kovanog željeza i kremasto bijele zidove obrubljene s puno ukrasnih detalja. Na katu, prostrani primarni apartman ima dvije vlastite kupaonice i walk-in ormare te kamin i balkon. Ostali detalji uključuju formalnu dnevnu sobu s podovima s uzorkom riblje kosti, radnu sobu s drvenim zidovima i mramornim kaminom te medijsku sobu prekrivenu jedinstvenim tepihom. U dvorištu se nalazi golemi bazen koji okružuju dvije saune, teniski teren pune veličine i kućica s kuhinjom.

Vila Paris Hilton
Profimedia 

Paris Hilton je još uvijek vlasnica obližnjeg imanja u mediteranskom stilu, istog onog u koji provalila banda tinejdžera Bling Ring i koja se pojavila u istoimenom filmu Sofije Coppole.