Kako je sve već polako u znaku proljeća, za toplije i dulje dane priprema se i Diptyque. Jedan od omiljenih luksuznih brendova mirisnih svijeća donosi olfaktorne novitete koji će proljećem ispuniti svaki prostor.

Za dobrodošlicu mnogima najomiljenijem godišnjem dobu, brend je predstavio svoju novu svijeću pod imenom Fleur de Cerisier, ujedno odajući počast i trešnjinom cvijetu.

Diptyque Fleur de Cerisier svijeća
diptyque 

Diptyque Fleur de Cerisier svijeća
diptyque 

Svijet se oduvijek divi nevjerojatnoj ljepoti procvalih drveća trešanja u Japanu čija paleta ružičaste boje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a mnogi su u njima pronalazili inspiraciju za prekrasne arome i mirise.

Među njima sada je i Diptyque sa svojom proljetnom svijećom koja miluje svojim nježnim, blagim, proljetnim mirisom koji nosi cvjetne i voćne note. Lagani osjeti evociraju radosne duhove koji istovremeno kanaliziraju japansku tradiciju hanami (gledanje svijeća).

Diptyque Fleur de Cerisier svijeća
diptyque 

Kao i većina Diptyqueovih svijeća, i ova dolazi u izdanju bijelog voska u prozirnoj staklenoj posudi, dok je naljepnica u nježno ružičastoj boji trešnjinog cvijeta.

Riječ je o limitiranoj kolekciji koja će biti dostupna od 10. travnja.