S nestrpljenjem iščekujemo drugu H&M Home x Pantone kolekciju za koju smo sigurni da će u svaki dom unijeti savršen dozu energije. Ova druga kolekcija nam donosi dvije palete, Zesty & Fresh i Sweet & Juicy, te je već na prvi pogled za zaključiti kako odlično spaja ideju okusa i nijansi boja, boja koje zaodijevaju komade kao što su podmetači, zdjelice, tanjuri, čaše, mirisne svijeće...

H&M Home x Pantone kolekcija 2024
H&M HOME 


Ova nova kolekcija je nastavak prošlogodišnje izuzetno uspješne kolekcije, te ona koja nastavlja istraživati kako boje utječu na naše okruženje, interijer i raspoloženje. Za Sweet & Juicy dio kolekcije, prisutan je osjećaj energije, uzbuđenja i strasti, baš kao što u nama izaziva pogled na voće tih boja, dok su nijanse Zesty & Fresh kolekcije prožete revitalizirajuće zelenom, svježom limetom i jarko žutom, a sve donose osjećaj svježine i sočnosti. Zelene nijanse evociraju prirodu i prirodu, osjećaje ravnoteže, radosti i mira. To je boja savršena za poboljšanje vašeg raspoloženja i poticanje mira - prirodni dodatak interijeru doma, poručuju iz H&M Home. Motivirajuća žuta boja jednako je usredotočena na radost i sreću, ali se također kaže da poboljšava komunikaciju i mudrost, a naravno da nas podsjeća na sunce i dane nabijene pozitivnom energijom.

H&M Home x Pantone kolekcija 2024
H&M HOME 

H&M Home x Pantone kolekcija 2024
H&M HOME „Vitalnost boja ključna je za učinak koji ima na naše emocije, osjetila i koliko lako transformira naše životne prostore samo jednim prstom boje. Nova H&M HOME x PANTONE capsule kolekcija nastavlja se poigravati s ovim pojmovima, ali ovaj put kruži oko kuhinjskog stola. Za ovo drugo izdanje istražili smo vezu između hrane, okusa i boje. Možda striktno favorizirate svježinu zelene i žute boje ili je jednostavno želite pomiješati dodajući i začin crvene i narančaste boje. Tvoj izbor. Nadamo se da će ova kolekcija sa posebno odabranim PANTONE nijansama biti sjajan dodatak stolovima naših kupaca.” poručuje Evelina Kravaev-Söderberg, voditeljica dizajna i kreative u H&M Home.

H&M Home x Pantone kolekcija 2024
H&M HOME 

H&M Home x Pantone kolekcija 2024
H&M HOME 

H&M Home x Pantone kolekcija 2024
H&M HOME 

H&M Home x Pantone kolekcija 2024
H&M HOME 


Kolekcija uključuje male i veće tanjure kvadratnog oblika, a koji se lako kombiniraju bojama iz obje kombinacije boja. Igra veličina, boja i oblika pruža priliku za jedinstvenim uređenjem vašeg stola, blagovaonice i doma. Tu je i odličan izbor mirisnih svijeća u raznim nijansama. Birajte između Mandarin Gelato, Pink Grapefruit, Lemon Verde ili Green Basil mirisnih nota. Izbor je na vama.

Pantone x H&M Home kolekcija bit će dpstupna u odabranim trgovinama i online od 25. travnja 2024.

H&M HOME H&M Home x Pantone kolekcija 2024