Ovog ljeta modni svijet bruji o trendu koji se krije ispod naziva Tomato Girl Summer, o trendu koji dočarava stilistiku toplog ljeta, stila generacije Z inspirirane estetikom mediteranskih lokacija, ljetnom vizijom omiljenih mediteranskih odredišta, vibrom Italije iz 70-ih i modernim pogledom na pojam La Dolce Vita. Tomato djevojka se opisuje kao ona koja voli uživati u morima Sredozemnog bazena, nosi vintage stil, uglavnom nosi prirodnu kosu u valovima ili kovrče koje nose trag sunca i mora. Ona je kažu, romantična, voli old school romane, često nosi lanene haljine, majice s kratkim rukavima na kopčanje, suknje s volanima. Neizostavan dio outfita su i pletene košare, sunčane naočale i mini marame u kosi.

Loewe svijeća Tomato Leaves
Loewe 

Loewe svijeća Tomato Leaves
Loewe 

Loewe svijeća Tomato Leaves
Loewe 

A kao savršen odgovor na pitanje koju bi mirisnu svijeću ovog ljeta poželjela koristiti Tomato djevojka, još 2020. godine dao je Loewe kolekcijom svijeća i mirisa za prostor Loewe Home Scents, nastala je kao odgovor na mirisne inspiracije koje dolaze iz vrta i tržnica, u kojoj se posebno ističe linija Tomato Leaves.

Mirisna nostalgija za sve one koji su doživjeli miris svježe ubranih rajčica dostupna je i u kolekciji svijeća i mirisa za dom koja privlači kako dizajnom tako i pričom.