KAKO RENOVIRATI KUPAONICU PO UZORU NA NAJBOLJE HOTELE: 5 savjeta za chic makeover nepravedno zapostavljene prostorije

Tko kaže da kupaonica ne može da biti moderna, chic i stylish, baš kao i bilo koja druga prostorija u domu?

Shutterstock

Iako vam se čini da kupaonica nije najzanimljivija prostorija za uređivanje, ona u vašem domu igra jednaku ulogu kao i dnevna ili spavaća soba. Osim što predstavlja omiljeni kutak za opuštanje na kraju dana, služi i za uljepšavanje i napajanje nekom novom energijom zbog koje svakog jutra samouvjereno krećemo u novi dan.

Suvremeni dizajn interijera posvećuje mu posebnu pažnju, čak iako je mnogima često posljednja na listi renovacije prostorija u domu. Teksture, palete boja i različiti detalji učinit će kupaonicu toplijom, modernijom i autentičnijom.

Ako smo vas potaknuli na razmišljanje o preuređenju, proučite naš vodič za 5 načina renovacije kojima će vaša kupaonica biti chic, baš kao u vašem omiljenom hotelu ili restoranu.

1. Mramor kao osnova

Mermer može osvježiti svaku kupaonicu te podići osjećaj elegancije i luksuza na najvišu razinu. Ako uživate u ovakvom stilu, uklopite mramor u prostor i nećete se pokajati.

2. Moć tapeta

Ljepota tapeta je u tome što vam daju potpunu slobodu da transformirate prostor. Priroda, 3D uzorci, cvijeće, mramor, kamen, cigla, geometrija - mogućnosti su bezgranične.

3. Ne zanemarujte kadu

Kada je ponovno in, a osim što igra glavnu ulogu u dizajnu kupaonice, ona doprinosi lagodnom i rasterećujućem osjećaju kojem se prepuštamo prije spavanja. Uz toliko opcija, preporučujemo retro kadu i vibe 70-ih i 80-ih godina koji je aktualniji nego ikada.

4. Šarene pločice

Ako se ne osjećate dovoljno smjelo da prekrijete zidove ovakvim pločicama, možete ih postaviti na pod tako da se stapaju sa svježim bijelim zidovima.

5. Final touches

Ponekad je dovoljno samo nadograditi postojeći izgled kupaonice. Osvježite ga dodavanjem biljki, dodajte elegantnu stolicu za šminkanje ili samo postavite neobičan stalak za ručnike.

Izvor: Elle.rs