Nagađanjima je kraj, napokon je poznat i hotel u kojem se snima treća sezona mega uspješne serije The White Lotus. Prema scenariju 1. i 2. sezone znalo se da će se i na novoj destinaciji, Tajlandu, snimati u nekom od hotela iz Four Season grupe koja na Tajlandu ima četiri hotela, a koji se nalazeu Bangkoku, Chiang Maiju, Koh Samuiju i Golden Triangleu.

Svaku od lokacija krase posebnosti a zanimljivo je kako je svaka opisana na samoj stranici hotelskog brenda. Lokaciju Chiang Mai opisuje kao "raj na sjevernom Tajlandu" koji je "ugniježđen među smaragdnim rižinim poljima", dok je Golden Triangle Four Seasonsa opisan kao "mjesto za avanturu života" gdje gosti odsjedaju u luksuznim šatorima.

Od četiri izuzetne lokacije odabran je hotel Four Seasons Koh Samui. Smješten na mirnom privatnom poluotoku na sjeveroistočnoj obali otoka (Koh Samui je otok u Tajlandskom zaljevu, smješten uz obalu Malajskog poluotoka); jednako je glamurozan kao i prethodne hotelske lokacije, na Havajima (Four Seasons Resort Maui) i na Siciliji (San Domenico Palace). Ova oaza se ističe sa 60 vila koje se uzdižu na stupovima, okružene visokim palmama s prekrasnim pogledom na Tajlandski zaljev. Za istaknuti je spa usred džungle, i to je očito mjesto na kojem će Natasha Rothwell, wellness terapeutkinja Belinda iz prve sezone, nastaviti svoju priču.

Four Seasons Resort Koh Samui
Four Season 

Four Seasons Resort Koh Samui
Four Season 

Four Seasons Resort Koh Samui
Four Season 

Four Seasons Resort Koh Samui
Four Season 

Four Seasons Resort Koh Samui
Four Season 

Kroz prve dvije sezone se pokazalo koliko je odabir destinacije te samih hotela snažno doprinjeo porastu interesa putnika upravo na te destinacije i hotele nakon prikazivanja nastavaka serijala, što će se zasigurno dogoditi i s hotelima odabranim za snimanje treće sezone. Zanimljivo je kako hotel nema dostupne rezervacije od kraja siječnja do kraja ožujka, što potvrđuje najave kako se sa snimanjem novih nastavaka započinje početkom veljače.

Uz Rothwell, glumačku postavu čine Leslie Bibb, Jason Isaacs iz Harryja Pottera, Michelle Monaghan, Parker Posey, Patrick Schwarzenegger i Aimee Lou Wood iz serije Sex Education. Uz navedeni hotel snimat će se i na lokaciji hotela Anantara Mai Khao Villas u Phuketu, gdje impresivne vile s bazenom nude gostima sve za jedinstveni bijeg odmah iza najduže plaže na Phuketu.

Anantara Mai Khao Phuket Villas
Anantara 

Anantara Mai Khao Phuket Villas
Anantara 

Anantara Mai Khao Phuket Villas
Anantara 

Zanimljivo je i kako je resort Anantara Mai Khao Villas Phuket zatvorio kalendar rezervacija na nekoliko tjedana tijekom travnja i svibnja ove godine, što je dovoljna potvrda da se u to vrijeme planira snimati na toj lokaciji. Prema dosadašnjim najavama i riječima Mikea Whitea, producenta serije, treća sezona će imati dramatičan obrat i usredotočit će se na "satiričani smiješan pogled na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost". Početak prikazivanja se očekuje 2025. godine.